Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN nu ook met Flexibel internet(plusbellen) abo's

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN introduceert Flexibel: maandelijks gratis je internet(plusbellen) abonnement naar boven of naar beneden bijstellen, zonder een nieuw contract. Als je nu een Internet of InternetPlusBellen abonnement van KPN bestelt, dan kan je je abonnement na drie maanden veranderen in een sneller (upgrade) of langzamer (downgrade) abonnement.

In navolging van de abonnementen voor mobiele telefonie introduceert KPN nu ook Flexibel voor internet en internetplusbellen.

Het up- en downgraden kost je niets en je kunt elke maand je abonnement veranderen. Ook hoef je geen nieuw jaarcontract af te sluiten als je je abonnement verandert, zoals de meeste andere internetaanbieders wel doen. Dat is Flexibel.

Voorwaarden
Er gelden wel spelregels voor het kunnen overstappen. Vrijwel iedereen kan na drie maanden flexibel zijn abonnement veranderen, op enkele uitzonderingen na;

Klanten die tussen 1 juli en 1 oktober 2008 een internet(plusbellen) abonnement zijn aangegaan, kunnen vanaf 1 januari 2009 hun abonnement flexibel veranderen.
Klanten die zijn ingegaan op de 'Gratis Laptop actie' bij Internet Premium (1 augustus - 30 september) of InternetPlusBellen Premium (1 - 31 augustus), zijn daarbij een 2-jarig abonnement aangegaan en kunnen niet downgraden.


Hoe werkt het?
Je sluit een Internet of InternetPlusBellen abonnement af. Na drie maanden kan je wisselen van abonnement. Als je van abonnement wilt wisselen, bel je Klantenservice (0900-0244, € 0,10 per minuut). De wijziging zal binnen enkele dagen doorgevoerd worden. Je kunt op 'Mijn KPN' kijken of je snelheidswijziging is doorgevoerd. Je krijgt geen nieuw jaarcontract en zowel up- als downgraden is gratis.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.