Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN schrapt merknamen Telfort, XS4ALL en Yes Telecom

door Marit Veldkamp Leestijd: 1 minuut

KPN gaat stoppen met de merken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom. Het bedrijf wil 'vol inzetten op het KPN-merk'. Voor de klanten van deze merken gaat niets veranderen. 

kpn-schrapt-merknamen.png

Focus op KPN-merk

De wijziging van de merken gaat in de loop van 2019 en 2020 van start, zegt KPN in een persbericht. Het telecombedrijf laat de diensten verder gaan onder zijn eigen merk en wil de KPN-dienstverlening uitbreiden met de beste elementen van de afzonderlijke merken. Zoals 'de hoogst gewaardeerde service van XS4ALL, de betaalbare voordeeldiensten van Telfort en de persoonlijke service en het deskundig zakelijk advies van Yes Telecom'.

XS4ALL en Telfort

XS4ALL begon als eerste provider in 1993 en KPN nam de provider over in 1998. Telfort kwam bij KPN na een overname in 2005. Onder die naam heeft KPN jarenlang mobiele en vaste diensten aangeboden. Het is nog niet bekend wanneer en of de merknamen definitief verdwijnen. Wel start KPN in april met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren. 

KPN nam eerder al afscheid van de naam Hi, dat mikte op jongeren. Naar verwachting blijft KPN wel doorgaan met dochtermerken zoals Simyo en Solcon.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.