Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN schrapt merknamen Telfort, XS4ALL en Yes Telecom

door Marit Veldkamp

KPN gaat stoppen met de merken Telfort, XS4ALL en Yes Telecom. Het bedrijf wil 'vol inzetten op het KPN-merk'. Voor de klanten van deze merken gaat niets veranderen. 

kpn-schrapt-merknamen.png

Focus op KPN-merk

De wijziging van de merken gaat in de loop van 2019 en 2020 van start, zegt KPN in een persbericht. Het telecombedrijf laat de diensten verder gaan onder zijn eigen merk en wil de KPN-dienstverlening uitbreiden met de beste elementen van de afzonderlijke merken. Zoals 'de hoogst gewaardeerde service van XS4ALL, de betaalbare voordeeldiensten van Telfort en de persoonlijke service en het deskundig zakelijk advies van Yes Telecom'.

XS4ALL en Telfort

XS4ALL begon als eerste provider in 1993 en KPN nam de provider over in 1998. Telfort kwam bij KPN na een overname in 2005. Onder die naam heeft KPN jarenlang mobiele en vaste diensten aangeboden. Het is nog niet bekend wanneer en of de merknamen definitief verdwijnen. Wel start KPN in april met het bieden van extra voordelen voor consumenten die Telfort- en KPN-producten combineren. 

KPN nam eerder al afscheid van de naam Hi, dat mikte op jongeren. Naar verwachting blijft KPN wel doorgaan met dochtermerken zoals Simyo en Solcon.

Marit Veldkamp

Accountmanager
Marit Veldkamp
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie