Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN stapt naar rechter om veiling mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN stapt naar de rechter over de opzet van de veiling over frequentieverdeling voor mobiel internet. Het telecombedrijf vindt dat de veiling ,,onnodig inefficiënt is opgezet''. Dat heeft KPN donderdag bekendgemaakt.

Het bedrijf vindt dat mogelijke nieuwe toetreders veel meer ruimte krijgen dan de bestaande mobiele operators, waaronder KPN. De onderneming is voorstander van nieuwe spelers die de markt duurzaam stimuleren, maar vindt dat de huidige veilingregels dit onvoldoende waarborgen.

De zogeheten 2,6 GHz-veiling, waarmee mobiel internet mogelijk wordt met de snelheid en de (beeld-)kwaliteit van breedbandverbindingen, werd vorig najaar aangekondigd. Negen bedrijven gaan meedingen naar de etherfrequenties, die door de overheid worden geveild. De internetveiling begint op 20 april en duurt mogelijk enige weken.

Meer info en online aanmelden KPN Mobiel Internet

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.