Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN start verkoop abonnement huisbeveiliging

door Jeanet Woldring

KPN is begonnen met de uitrol van SmartLife Veilig, een beveiligingsoplossing voor thuis. De dienst biedt bescherming tegen inbraak en waarschuwt bij brand. KPN SmartLife Veilig bestaat uit apparatuur en een abonnement inclusief app waarmee de klant op afstand de alarm- en huisoppasfunctie kan bedienen.

Twee abonnementsvormen

Klanten kunnen kiezen uit twee abonnementsvormen en drie pakketten aan apparatuur. Ze kunnen daarnaast ook losse apparatuur bestellen. Een instapabonnement kost 10 euro per maand.

Hierbij ontvangen klanten bij alarm een melding via de KPN SmartLife app op je tablet of smartphone. Via de 24/7 digitale meldkamer van beveiligingsdienst Trigion kunnen klanten maximaal 5 personen aanmelden die ook een melding krijgen. Bij het abonnement Standaard (19 euro) gaat er ook een melding naar de 24/7 bemande meldkamer van beveiligingsbedrijf Trigion.

Ook oppasfunctie

De dienst kent ook nog een huisoppasfunctie in de app. Hiermee kan men het huis een bewoonde indruk geven als er niemand thuis is. Lampen die hierop aangesloten kunnen worden, gaan aan zodra de zon onder gaat en weer uit zodra de nacht aanbreekt, en kunnen bovendien op afstand aan- en uit worden gezet.

Internetaansluiting niet perse van KPN

KPN SmartLife Veilig is geschikt voor iedereen die thuis een internetaansluiting heeft. De internetaansluiting hoeft niet van KPN te zijn. Voor de app is alleen een tablet of smartphone nodig. KPN SmartLife Veilig is online te koop. Na bestelling komt een KPN-expert langs om de benodigde apparatuur te installeren en aan de app te koppelen. 

Naast de abonnementskosten worden losse kosten gerekend voor aanschaf van de apparatuur. De pakketten van KPN zijn afhankelijk van de onderdelen beschikbaar voor een prijs tussen de 299 en 499 euro.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie