Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN stopt met Het Net

door Jeanet Woldring

De merknaam Het Net verdwijnt. Binnenkort gaat Het Net op in KPN. Abonnees behouden hun huidige e-mailadres en abonnementsvoorwaarden. Wie nog wil profiteren van de scherpe acties van de goedkoopste internetprovider volgens Internetten.nl, moet snel zijn. De voormalige monopolist wil de overgang voor het einde van het jaar afronden.

KPN zegt hiermee de zaken minder ingewikkeld te maken voor zijn klanten, medewerkers, processen en systemen.  'Voor de klant betekent dit minder loketten, minder kans op fouten en dus een betere service.' Eerder is om dezelfde reden Planet Internet opgegaan in KPN.

Verder wordt het gemakkelijker om andere diensten te verkopen, zoals televisie en mobiel internet voor de laptop. KPN wil de migratie van de 680.000 klanten nog voor het eind van het jaar afronden. Het bedrijf heeft dan 1,8 miljoen abonnees en wordt daarmee het grootste internetmerk in Nederland (stand eind juni 2009).  
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie