Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN verhoogt snelheid Surf&Mail

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN verhoogt de snelheden van mobiel internet voor een aantal klanten met een Surf&Mail abonnement. Zij hoeven hier niets voor te doen en de kosten blijven gelijk. De downloadsnelheid gaat naar 2 Mbps en bij de extra snelle abonnementen naar 14,4 Mbps.

Surf&Mail valt onder de zogeheten prepaid voordeelopties. De downloadsnelheid van Surf&Mail gaat omhoog van 384 Kbps naar 2 Mbps en de uploadsnelheid gaat van 128 naar 384 Kbps. De extra snelle abonnementen gaan van 1 Mbps naar maar liefst 14,4 Mbps down en 2 Mbps up.

Voor de abonnementen blijft een fair use policy gelden. KPN geeft aan dat het niet toegestaan is om met dit abonnement gebruik te maken van internet op een laptop of van voice over IP-diensten zoals Skype. De nieuwe snelheden gaan per direct in. Op de KPN website zijn de Surf&Mail abonnementen overigens moeilijk vindbaar.

Geactualiseerd: woensdag 3 oktober 2012

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.