Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN verlaagt prijs en verhoogt ADSL snelheden

Leestijd: 3 minuten

Internet van KPN is sneller en goedkoper geworden. KPN heeft het ADSL-aanbod flink vereenvoudigd. Zowel de abonnementen voor internet als voor InternetPlusBellen zijn behalve goedkoper ook sneller geworden.

Nu Planet Internet is verdwenen, bestaat het ADSL-aanbod van KPN voortaan uit nog maar drie verschillende abonnementen. Het Internet Basis abonnement is met 25 euro per maand het goedkoopste van de drie en is goed voor een downloadsnelheid van 3 Mbps en een uploadsnelheid van 512 kbps. Internet Extra en Internet Premium kosten respectievelijk 35 euro en 50 euro per maand, waarbij internetters met het Extra-abonnement de beschikking krijgen over een downloadsnelheid van 8 Mbps en een upload van 1 Mbps. Met Premium bedragen de snelheden respectievelijk 20 Mbps en 1Mbps.

Opruimactie Planet
De nieuwe abonnementen zijn het gevolg van een opruimactie waarbij het aantal KPN-merken aanmerkelijk is verkleind. Zo is het merk Planet verdwenen. Tegelijkertijd heeft KPN ook afscheid genomen van zijn portal Planet.nl, die dinsdag plaats heeft gemaakt voor Kpnvandaag.nl. Daarmee is al het nieuws van Planet MultiMedia jammergenoeg ook verdwenen! Nieuwe klanten kunnen direct kiezen voor de nieuwe abonnementsvormen, die een flinke snelheidsverhoging van het huidige aanbod betekenen. Voor Planet-abonnees en huidige KPN-abonnees wijzigt er niets. Wel kunnen de meeste van de huidige klanten gratis van abonnement wisselen.

Gratis draadloos modem, installatieservice en dect telefoon  (exclusieve actie)

De nieuwe abonnementen hebben een vast ip-adres en kennen geen datalimiet. In tegenstelling tot de oude KPN abonnementen krijgen klanten  ook 5 e-mailboxen en 25 e-mailaliassen. Een spamfilter en virusscan op e-mail is bij de prijs inbegrepen, alsmede 50 MB homepageruimte. De provider levert gratis een draadloos modem mee en ook de installatie aan huis kan desgewenst gratis door een monteur gebeuren. Alleen voor het verzenden van het installatiepakket brengt KPN € 8,95 in rekening. Alle abonnementen zijn jaarcontracten, na het eerste jaar per maand opzegbaar. Wie bestelt via deze website krijgt bovendien een gratis Chicago 700S DECT telefoon t.w.v. € 79,95. Deze exclusieve actie geldt voor alle abonnementen, dus ook voor InternetPlusBellen.


Internet Basis en halfjaar gratis TV
Wie kiest voor Internet Basis en digitale tv wil uitproberen, krijgt  Digitenne er als actie een halfjaar gratis bij. Daarna kost Digitenne € 6,95 per maand. 

InternetPlusBellen Basis, Extra en Premium
De internet + bellen pakketten zijn eveneens goedkoper en sneller geworden. De drie abonnementen  Basis, Extra en Premium kosten respectievelijk 35, 50 en 65 euro per maand. Bij InternetPlusBellen Basis kun je 's avonds en in de weekenden onbeperkt gratis bellen naar vaste nummers in Nederland. Bij Extra en Premium is bellen naar vast altijd gratis. 

Zie ook: TOP 5 goedkoopste breedbandpakketten op Internetten.nl en TOP 5 Internet + Bellen op Bellen.com

Geactualiseerd: woensdag 9 juli 2008
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.