Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN vernieuwt Alles-in-1 Thuis per 5 mei

door Jeanet Woldring

Onder het motto "We houden het graag simpel" verandert KPN het zogeheten Thuis-aanbod voor tv, internet en bellen. Per 5 mei biedt de aanbieder nog maar 4 abonnementen aan. Een  belangrijke wijziging is dat je bij elk abonnement gratis een vast telefoonnummer kunt krijgen. Hiermee wil KPN Alles-in-1 ook aantrekkelijker maken voor klanten die alleen behoefte hebben aan internet en tv.

 Een vaste telefoonlijn is nu een gratis optie. Bellen kost echter nog wel geld, behalve bij Alles-in-1 Thuis Premium, waarbij je gratis naar vast en mobiel belt. Hieronder alle wijzigingen op een rijtje.

Minder abonnementen, meer keuzevrijheid

  • Voor een hogere snelheid is geen pakketwijziging meer nodig: je kunt het er bijbestellen 
  • Vast telefoonnummer is gratis 
  • Als je 1 van de 4 nieuwe abonnementen bestelt, kun je geen analoge aansluiting meer bestellen/behouden
  • Eventuele alarmlijnen over de analoge lijn zijn daarmee niet meer mogelijk
  • Je ontvangt geen korting meer bij het afmelden van de tweede tv-ontvanger
  • Als tweede tv-ontvanger kun je ook voor Digitenne kiezen
  • Alles-in-1 Thuis Standaard en Premium zijn ook te bestellen als je een lagere snelheid behaalt dan 50 Mbps down en 5 Mbps up.
  • Via de postcodecheck wordt bepaald welke maximale snelheid je kunt krijgen

Basis Thuis

Basis Thuis is voor klanten die alleen Internet of Internet en Bellen willen afnemen. Dit kost 32,50 euro per maand. Dat is 1 euro meer dan het vroegere Internet+Bellen Thuis, maar KPN
geeft het eerste halfjaar een tientje korting per maand.

Standaard is de internetsnelheid maximaal 10 Mbps down en 2 Mbps up, maar voor 10 euro per maand is dit te verhogen naar 50/5 Mbps en voor twee tientjes naar 80/8 Mbps.

Een vast telefoonnummer kun je er gratis bij krijgen en als je ermee belt, kost dit 9 cent per minuut plus een starttarief van 10 cent per gesprek.

Focus op Alles-in-1

KPN legt de focus op de Alles-in-1 pakketten. De vernieuwde abonnementen zijn nog in dezelfde drie smaken te verkrijgen: Instap, Standaard en Premium. Van het langzaamste en goedkoopste abonnement bedragen de maandelijkse kosten 45 euro, dat is 3 euro goedkoper dan voorheen. Het eerste halfjaar betaal je 35 euro per maand.

Standaard biedt een hogere snelheid, een tweede ontvanger en extra's als een Spotify abonnement. Het kost 59 euro per maand, 1 euro meer dan het oude Alles-in-1 Standaard. Ook bij dit abonnement betaal je het eerste halfjaar slechts 35 euro.

Bij Premium krijg je er ook nog onbeperkt bellen bij, de kwaliteitszender HBO en PC Veilig. Dit kost 82,50 euro per maand, 14,50 euro per maand meer dan het oude Alles-in-1 aanbod. Premium wordt het eerste halfjaar eveneens voor 35 euro aangeboden, een forse korting dus. 

Bij alle drie abonnementen is er de optie om voor 5 euro per maand de downloadsnelheid te verhogen naar 80 Mbps en de upload naar 8 Mbps.

Vergelijk op Internetten.nl en Totaalwijzer het nieuwe KPN aanbod met het up-to-date aanbod van providers 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie