Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN vernieuwt zakelijke Alles-in-1 pakketten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN heeft zijn zakelijke Alles-in-1 pakketten vernieuwd. Het bedrijf ziet dat zakelijk en privé voor ondernemers steeds meer in elkaar overvloeit en heeft daarom besloten het ‘Alles-in-1’ aanbod aan te passen met de extra’s die voor een ondernemer 'zowel zakelijk als privé belangrijk zijn'.

Vast IP adres

Naast interactieve TV, internet en vast bellen bestaat het pakket van Alles-in-1 voortaan standaard uit een vast IP adres. Dit is met name interessant voor ondernemers met een eigen web- of mailserver, aldus KPN. 

Verder is het pakket uitgerust met ServicePlus voor snelle en gespecialiseerde hulp op momenten dat het nodig is. Klanten kunnen 24/7 bij de klantenservice terecht met vragen en hebben onbeperkt toegang tot ICT experts die op afstand soft- en hardware problemen kunnen oplossen. Net als bij het aanbod voor particulieren kunnen ondernemers kiezen uit Alles-in-1 Instap, Standaard en Premium.

Extra diensten

De zakelijke abonnementen van KPN bieden verschillende mogelijkheden tot uitbreiding van het pakket, zoals Pinnen en Alarm over IP. Door deze diensten te leveren over het eigen IP-netwerk zijn deze veiliger dan een open internetverbinding.

Alles-in-1 Thuis

In juli vernieuwde KPN de Alles-in-1 pakketten al voor particulieren. Het aanbod van 21 verschillende pakketten werd toen teruggebracht naar 4 keuzemogelijkheden: Alles in 1 Thuis Instap, Standaard of Premium en één Basis Thuis pakket met internet en een vaste telefoonaansluiting. Voordeel van het terugbrengen van het aantal pakketten is dat je minder last hebt van keuzestress. Nadeel is dat je nu niet meer kunt kiezen voor een pakket met alleen internet en tv. Je krijgt er automatisch een telefoonaansluiting voor vast bellen bij, ook al heb je deze niet nodig.

Geen onderscheid glasvezel- of koperverbinding

In de nieuwe pakketten maakt KPN geen onderscheid meer tussen een glasvezel- of een koperverbinding. Waar glasvezel beschikbaar is, wordt de verbinding daarover geleverd. In glasvezel-gebieden is tegen meerprijs een hogere snelheid te bestellen. 

Meer info? Vergelijk de zakelijke Alles-in-1 abonnementen van KPN. Wanneer je online bestelt, ontvang je extra korting, doordat je geen activatie- en verzendkosten t.w.v. € 35,- betaalt.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.