Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN vernieuwt zakelijke Alles-in-1 pakketten

door Jeanet Woldring

KPN heeft zijn zakelijke Alles-in-1 pakketten vernieuwd. Het bedrijf ziet dat zakelijk en privé voor ondernemers steeds meer in elkaar overvloeit en heeft daarom besloten het ‘Alles-in-1’ aanbod aan te passen met de extra’s die voor een ondernemer 'zowel zakelijk als privé belangrijk zijn'.

Vast IP adres

Naast interactieve TV, internet en vast bellen bestaat het pakket van Alles-in-1 voortaan standaard uit een vast IP adres. Dit is met name interessant voor ondernemers met een eigen web- of mailserver, aldus KPN. 

Verder is het pakket uitgerust met ServicePlus voor snelle en gespecialiseerde hulp op momenten dat het nodig is. Klanten kunnen 24/7 bij de klantenservice terecht met vragen en hebben onbeperkt toegang tot ICT experts die op afstand soft- en hardware problemen kunnen oplossen. Net als bij het aanbod voor particulieren kunnen ondernemers kiezen uit Alles-in-1 Instap, Standaard en Premium.

Extra diensten

De zakelijke abonnementen van KPN bieden verschillende mogelijkheden tot uitbreiding van het pakket, zoals Pinnen en Alarm over IP. Door deze diensten te leveren over het eigen IP-netwerk zijn deze veiliger dan een open internetverbinding.

Alles-in-1 Thuis

In juli vernieuwde KPN de Alles-in-1 pakketten al voor particulieren. Het aanbod van 21 verschillende pakketten werd toen teruggebracht naar 4 keuzemogelijkheden: Alles in 1 Thuis Instap, Standaard of Premium en één Basis Thuis pakket met internet en een vaste telefoonaansluiting. Voordeel van het terugbrengen van het aantal pakketten is dat je minder last hebt van keuzestress. Nadeel is dat je nu niet meer kunt kiezen voor een pakket met alleen internet en tv. Je krijgt er automatisch een telefoonaansluiting voor vast bellen bij, ook al heb je deze niet nodig.

Geen onderscheid glasvezel- of koperverbinding

In de nieuwe pakketten maakt KPN geen onderscheid meer tussen een glasvezel- of een koperverbinding. Waar glasvezel beschikbaar is, wordt de verbinding daarover geleverd. In glasvezel-gebieden is tegen meerprijs een hogere snelheid te bestellen. 

Meer info? Vergelijk de zakelijke Alles-in-1 abonnementen van KPN. Wanneer je online bestelt, ontvang je extra korting, doordat je geen activatie- en verzendkosten t.w.v. € 35,- betaalt.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie