Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN Weekenddeal: jaar gratis FOX Sports Eredivisie!

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN heeft een mooie weekenddeal voor voetballiefhebbers. Zij kunnen een jaar lang gratis live voetbalwedstrijden bekijken als ze dit weekend een Alles-in-één pakket met internet, bellen en tv bestellen van KPN. 

Wie voor 5 augustus 9 uur Alles-in-één Standaard van 58 euro per maand bestelt, ontvangt een jaar lang gratis FOX Sports Eredivisie, het vroegere Eredivisie Live, ter waarde van 17,50 euro per maand. Dit is een voordeel van 210 euro.

Bij dit abonnement worden twee decoders gratis geleverd. Via Interactieve TV kan men daarbij naar ruim 60 tv-zenders, 11 HD-zenders en meer dan 90 radiozenders kijken en luisteren. Ook krijgt men internet met een snelheid van 40 Mbps, telefoondiensten en wordt een premiumabonnement op muziekdienst Spotify en het Opnemen Pakket gratis meegeleverd. Bovendien geeft KPN 100% installatiegarantie.

Na 1 jaar wordt het jaarcontract automatisch verlengd, maar dit is eenvoudig maandelijks op te zeggen. Ook FOX Sports Eredivisie is na een jaar maandelijks opzegbaar.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie