Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN wijzigt internet, telefonie en tv diensten

Leestijd: 3 minuten

Met ingang van 5 juli heeft KPN een flink aantal wijzigingen doorgevoerd voor wat betreft haar internet-, telefonie- en tv diensten. Ook de alles-in-één abonnementen zijn aangepast. Hieronder alle wijzigingen op een rijtje.

Internet en Bellen
De basisprijs is tot 10 euro per maand verlaagd en u heeft nu de keus om onbeperkt bellen er als extra dienst bij te nemen voor een meerprijs van 5 of 10 euro per maand. Daarnaast zijn extra telefoonnummers niet meer gratis en is de naam van het abonnement aangepast. InternetPlusBellen heet nu 'Internet en Bellen'. 

Interactieve TV
Voor Interactieve tv is nieuwe hardware beschikbaar. Er zijn nu twee varianten: een  tv ontvanger met of zonder harddisk. Ook is er nu een draadloze verbindingsset om de ontvanger draadloos te kunnen aansluiten. Daarnaast is het zenderaanbod binnen het HD pakket van 10 naar 14 zenders uitgebreid. Sinds april zit RTL HD in het HD Pakket en vanaf de zomer zit RTL Gemist ook in Programma Gemist. Binnen het HD pakket is het Kids Pakket nieuw voor 5 euro per maand.

Digitenne
Wilt u overal in huis tv kijken zonder dat u de kabel hoeft door te trekken, dan kunt u kiezen voor Digitenne. Het voordeel is dat u het de eerste 4 weken vrijblijvend kunt proberen. Ook hier zijn nieuwe producten:

Insteekkaart
Met een insteekkaart heeft u geen losse ontvanger meer nodig en maar één afstandsbediening. Dat is handig nu ruim 85% van de nieuwe LCD/Plasma televisies al uitgerust is met een ingang om de insteekkaart te plaatsen. Bij de insteekkaart is de eerste tuner gratis en de huur van de 2e en 3e tuner is 4 euro per maand.

Digitenne Personal Recorder
Ook nieuw is de Digitenne Personal Recorder waarmee u Live kunt pauzeren en opnemen. Dit zou een reden kunnen zijn om op Digitenne over te stappen. Zie onderstaande tabel voor de huurprijzen. Het Digitenne abonnement is in alle gevallen (Single Tuner, Insteekkaart en Digitenne Recorder) 8,50 euro per maand. Tot 12 juli krijgt u de eerste 2 maanden Digitenne gratis.

Zowel de Digitale ontvanger als de insteekkaart zijn ook te koop voor 69 euro per stuk. De Digitenne Personal Recorder van 160 GB vanaf 249 euro en voor 40 euro meer heeft u er een met 320 GB.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.