Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN wijzigt TV aanbod Digitenne

Leestijd: 1 minuut

Het televisieaanbod van KPN-dochter Digitenne wordt vernieuwd. Vanaf 1 oktober wordt Comedy Central toegevoegd aan het programmapakket. De Amsterdamse stadszender AT5 blijft tenminste tot 1 januari 2008 voor het landelijke Digitenne-aanbod behouden, maar verhuist. Nu wordt AT5 uitgezonden op kanaal 13.

Door de vergroting van het programma-aanbod schuift AT5 naar kanaal 24. De AT5-programmering zal dagelijks te zien zijn van 18.00 tot 01.00 uur. Tussen 01.00 uur en 18.00 uur zal op kanaal 24 voorlopig nog Nostalgienet te zien zijn. Voor zowel AT5 als Nostalgienet geldt dat de programmering onderbroken wordt indien er in het weekend Eredivisiewedstrijden worden uitgezonden via Tele2 Voetbal 1.

Nostalgienet en AT5 zijn te ontvangen met het Digitenne basisabonnement van KPN. Voor de Eredivisiewedstrijden is een extra abonnement nodig van € 6,- per maand.

Op kanaal 13 zal Comedy Central zijn entree doen. Tussen 06.00 en 20.00 is op kanaal 13 Nickelodeon te zien. Van 20.00 tot 06.00 uur zendt Comedy Central uit. KPN en AT5 gaan samen bekijken hoe de situatie vanaf 1 januari 2008 er uit gaat zien.

Meer informatie en online bestellen: Digitenne van KPN (met demo)

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.