Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Laatste kans op 3 maanden voordeel bij UPC

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Wie nog wil profiteren van drie maanden voordeel op het Alles-in-1 Voordeelpakket van UPC heeft nog een paar dagen de tijd. De actie loopt tot 21 augustus. Dit pakket met internet, bellen en digitale tv in één kost de eerste drie maanden 35 euro, daarna 45 euro per maand en is inclusief digitale videorecorder. De actie met de CI+ Module is verlengd.

Actie Opnemen met DVR
Kiest u voor een pakket met de optie 'Opnemen met de DVR' (digitale videorecorder) dan ontvangt u de eerste drie maanden € 12,50 korting per maand. Op alle UPC Pakketten met DVR  krijgt u 2,50 euro per maand korting mits u nog geen abonnement met een DVR heeft. Deze actie loopt nog tot 21 augustus.

Actie CI+ Module verlengd 
Wilt u digitale tv en geen extra apparatuur of afstandsbediening, kies dan voor een CI+ Module  (insteekkaartje). Deze actie is verlengd tot 1 november. Wat houdt de aanbieding in? Niet-abonnees die kiezen voor deze module krijgen de aansluitkosten voor kabeltv van 35 euro en activatiekosten van 30 euro niet in rekening gebracht.

Wat is eigenlijk een CI+ Module?
Bij een abonnement op UPC Digitale TV krijgt u een digitale ontvanger (mediabox) gratis in bruikleen. Het analoge signaal wordt hiermee omgezet in een digitaal signaal. Ook kunt u kiezen voor een CI+ Module. Met zo'n insteekkaartje heeft u geen mediabox en extra afstandbediening meer nodig. U sluit uw televisie aan op de kabel en steekt de CI+ Module in uw toestel. Deze verwerkt het signaal van analoog naar digitaal. 

Voor- en nadelen CI+ Module
Beide oplossingen bieden u beter beeld en geluid en kunt u uitbreiden met een HD abonnement. Beide oplossingen hebben hun voor- en nadelen:

Top 5 goedkoopste Totaalpakketten
Het Alles-in-1 Voordeelpakket staat op plek 4 in de TOP 5 op Totaalwijzer en behoort daarmee tot de vijf voordeligste alles-in-1 pakketten van Nederland. Indien u in het verzorgingsgebied van UPC woont, kunt u het pakket hier bestellen.

Geactualiseerd: vrijdag 16 december 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.