Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Laatste week halveerweken UPC

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Kabel- en mediabedrijf UPC geeft alleen nog deze week de beste abonnementen weg voor de helft van de prijs. De zogeheten 'halveerweken' zijn geldig tot 15 juni. De huidige aanbiedingen van UPC Digitale TV en de UPC Sportzomer zijn nog een maand langer geldig. Dat betekent dat nieuwe digitale tv abonnees 3 maanden gratis en vrijblijvend Eredivisie Live & Sport1 kunnen kijken. Wie het 'snelste internet van Nederland' wil, kan in steeds meer plaatsen terecht.

Beschikbaarheid Fiber Power
Per woensdag 3 juni is Fiber Power  weer in een aantal gemeenten beschikbaar geworden. Met Fiber Power Internet zijn downloadsnelheden van 60 en 120 Mbps mogelijk. Nog deze zomer wil UPC dit internetproduct in haar hele verzorgingsgebied hebben geïntroduceerd.

Voor de gemeenten Apeldoorn, Barneveld, Doesburg, Epe, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek, Oude Ijsselstreek, Putten, Voorst en Winterswijk geldt dat nu voor 100% van de huishoudens Fiber Power Internet beschikbaar is.

Voor de gemeenten Berkelland, Bronckhorst, Lochem en Oost Gelre geldt dat Fiber Power Internet slechts in een gedeelte van de gemeente kan worden aangeboden met als reden dat het netwerk daar niet volledig retour geschikt is. Via onze postcodecheck kunt u de beschikbaarheid op uw adres controleren.

Beëindiging belkaarten 30 minuten gratis helpdeskondersteuning
Per maandag 8 juni is UPC gestopt met het uitgeven van belkaarten voor 30 minuten gratis helpdeskondersteuning als onderdeel van de 100% installatiegarantie. 

Volgens UPC is gebleken dat het voor klanten steeds eenvoudiger is geworden om de producten te installeren. De 100% installatiegarantie blijft wel geldig, dat betekent dat u altijd een gratis monteur kunt krijgen, mocht u er toch niet uitkomen.

Topfilms in première bij UPC On Demand
Voor de filmliefhebbers gaan er ook in de maand juni weer enkele topfilms in première bij UPC On Demand. Zo zijn de Bride Flight  en The Curious Case of Benjamin Button nu te zien en High School Musical 3: Senior Year vanaf 13 juni. 

Vergelijk  tv-abonnementen op Digitelevisie.nl en alles-in-1 pakketten op Totaalwijzer.nl

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.