Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Laatste week halveerweken UPC

door Jeanet Woldring

Kabel- en mediabedrijf UPC geeft alleen nog deze week de beste abonnementen weg voor de helft van de prijs. De zogeheten 'halveerweken' zijn geldig tot 15 juni. De huidige aanbiedingen van UPC Digitale TV en de UPC Sportzomer zijn nog een maand langer geldig. Dat betekent dat nieuwe digitale tv abonnees 3 maanden gratis en vrijblijvend Eredivisie Live & Sport1 kunnen kijken. Wie het 'snelste internet van Nederland' wil, kan in steeds meer plaatsen terecht.

Beschikbaarheid Fiber Power
Per woensdag 3 juni is Fiber Power  weer in een aantal gemeenten beschikbaar geworden. Met Fiber Power Internet zijn downloadsnelheden van 60 en 120 Mbps mogelijk. Nog deze zomer wil UPC dit internetproduct in haar hele verzorgingsgebied hebben geïntroduceerd.

Voor de gemeenten Apeldoorn, Barneveld, Doesburg, Epe, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek, Oude Ijsselstreek, Putten, Voorst en Winterswijk geldt dat nu voor 100% van de huishoudens Fiber Power Internet beschikbaar is.

Voor de gemeenten Berkelland, Bronckhorst, Lochem en Oost Gelre geldt dat Fiber Power Internet slechts in een gedeelte van de gemeente kan worden aangeboden met als reden dat het netwerk daar niet volledig retour geschikt is. Via onze postcodecheck kunt u de beschikbaarheid op uw adres controleren.

Beëindiging belkaarten 30 minuten gratis helpdeskondersteuning
Per maandag 8 juni is UPC gestopt met het uitgeven van belkaarten voor 30 minuten gratis helpdeskondersteuning als onderdeel van de 100% installatiegarantie. 

Volgens UPC is gebleken dat het voor klanten steeds eenvoudiger is geworden om de producten te installeren. De 100% installatiegarantie blijft wel geldig, dat betekent dat u altijd een gratis monteur kunt krijgen, mocht u er toch niet uitkomen.

Topfilms in première bij UPC On Demand
Voor de filmliefhebbers gaan er ook in de maand juni weer enkele topfilms in première bij UPC On Demand. Zo zijn de Bride Flight  en The Curious Case of Benjamin Button nu te zien en High School Musical 3: Senior Year vanaf 13 juni. 

Vergelijk  tv-abonnementen op Digitelevisie.nl en alles-in-1 pakketten op Totaalwijzer.nl

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie