Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Laatste week UPC Alles-in-1 aanbieding

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

De huidige aanbiedingen op de Alles-in1 pakketten van UPC gelden nog tot maandag 9 mei aanstaande. Daarmee loopt de campagne drie weken eerder af dan eerder is aangekondigd. Ook de huidige HD-aanbieding, waarbij je de eerste drie maanden korting krijgt, loopt over zes dagen af.

UPC heeft vier Alles-in-1 pakketten met internet, telefonie en digitale tv. Het Voordeelpakket is het voordeligst voor 45 euro per maand. Als actie bij het Alles-in-1 Voordeelpakket ontvangt u 3 maanden lang Film1 en Sport1. Wie kiest voor Méér TV, Sneller Internet of Méér TV en Sneller Internet ontvangt Film1, Sport1, Eredivisie Live en KidsZone 3 maanden lang. Deze stoppen automatisch.

Beschikbaar
Sinds afgelopen week biedt UPC  de inwoners van de gemeenten Lochem, Maasdriel, Montferland, West Maas & Waal en Zaltbommel supersnel internet, interactieve digitale televisie en digitale telefonie via haar eigen kabelnetwerk. Het bedrijf vernieuwde in de afgelopen maanden haar netwerk in deze gemeenten.

Zender van de Maand
RTL Lounge is zender van de maand bij UPC. Dat betekent dat men 24 uur per dag kan kijken zonder onderbreking van reclame. RTL Lounge is te zien met UPC Digitale TV Royaal op kanaal 27 en in mei ook op kanaal 13 met digitale tv van UPC.

STAR Plus vervangt SET Asia per 1 mei
Zoals eerder aangekondigd is per 1 mei de extra zender SET Asia vervangen door STAR Plus. De zender is op hetzelfde kanaal te zien (902) en de prijs van het abonnement blijft 10 euro extra per maand.

UPC lanceert Sport1 On Demand
Sport1 biedt sinds kort zijn programmering ook via een on demand service aan. Zo kunnen Sport1-abonnees diverse sportprogramma's elk moment van de dag gratis bekijken. Sport1 On Demand is toegankelijk via de rode knop. Wie geen abonnement heeft op Sport1, kan programma's tegen betaling bestellen.

Sport1 actie
In april was Sport1 zender van de maand en konden UPC abonnees gratis kijken. Vanaf 1 mei kunnen klanten gebruik maken van de actie 3 maanden Sport1 voor € 5,- per  per maand.

Meer info UPC Alles-in-1

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie