Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ladot met onbeperkt flat-fee internetpakket

Leestijd: 1 minuut

Internetprovider Ladot is gestart met het aanbieden van een 24-uurs flatfee oplossing voor ISDN-internetters in Nederland die elke maand weer schrikken van hun hoge telefoonrekening ten gevolge van veelvuldig internetgebruik.

Met Ladot All-Day heeft u onbeperkte toegang tot het internet via een ISDN 64kb verbinding, zonder dat u voor de telefoonkosten hoeft te betalen. Na het inloggen kunt u dus net zo lang ingebeld blijven en net zoveel downloaden als u zelf wilt. Verder krijgt u een gratis .nl, .be, .com, .net of .org domeinnaam inclusief Ladot Standard Hosting. De prijs van dit pakket is EUR 141,61 per maand (EUR 119,- excl. BTW).

Het Ladot Dual All-Day pakket biedt de mogelijkheid aan om via ISDN op 128kb te kunnen inbellen. Ook bij dit pakket biedt Ladot een gratis domeinnaam incl. hosting aan. De prijs voor dit pakket is EUR 272,51 per maand (EUR 229,- excl. BTW).

De dienst is zowel voor particulieren als bedrijven aan te vragen via de gratis aanmeldservice van Bencom. Klik hier voor het aanmeldformulier.

Geactualiseerd: maandag 11 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.