Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Lebara gestart met eigen videodienst: Play

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Lebara is als eerste prepaidprovider gestart met een eigen streamingdienst voor video onder de naam Play. Klanten kunnen hiermee streamen uit een collectie van 150 tv-zenders,  3000 films en andere deels gratis en deels premium content. Er kan op meerdere apparaten tegelijkertijd gekeken worden voor 10 euro per maand. KPN kondigde eerder aan te beginnen met een eigen videodienst, eveneens Play genaamd. Momenteel wordt een bèta van deze app al door 500 mensen getest, waarna de dienst in het najaar voor iedereen beschikbaar moet komen.

Lebara Play

Lebara Play kan zowel in HD- als SD-kwaliteit bekeken worden op pc, tablet, telefoon en televisie. De app kan gratis gedownload worden bij Google Play voor Android en bij de iTunes App Store voor iOS.

Content wereldwijd

De dienst biedt een selectie van de nieuwste en populaire films en programma’s van honderden zenders van over de hele wereld in verschillende talen, zoals Turks, Tamil, Engels (West-Afrika), Frans (West-Afrikaans). Lebara heeft voornamelijk deals gesloten in Afrika en Azië, met zenders als het African Movie Channel, Turkse zenders als Euro D en ATV en het op Tamils gerichte Sun Network.

Met Lebara Play kijken gebruikers ook tot 7 dagen terug. De videodienst is nu al beschikbaar in Nederland, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. Deze zomer wordt Lebara Play verder uitgerold in de rest van Europa. Daarnaast zal de aanbieder het huidige aanbod van Lebara Play verder uitbreiden en nieuwe content toevoegen in het Pools, Roemeens en Hindi.

Online en in de winkel verkrijgbaar

Lebara Play kost een tientje per maand. Gebruikers kunnen het product online of via de mobiele app opwaarderen of een opwaardeerbon kopen in de winkel. Lebara Play kan ook afgenomen worden door de aanschaf van speciaal ontwikkelde settop-box voor 149 euro, inclusief 12 maanden gratis toegang.

KPN Play

Dit najaar start KPN met een nieuwe dienst, onder dezelfde naam Play, waarmee gebruikers via een app films, series en de meest bekeken zenders live kunnen bekijken op smartphone en tablet. De dienst komt ook beschikbaar voor niet KPN-klanten.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.