Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Lebara gestart met eigen videodienst: Play

door Jeanet Woldring

Lebara is als eerste prepaidprovider gestart met een eigen streamingdienst voor video onder de naam Play. Klanten kunnen hiermee streamen uit een collectie van 150 tv-zenders,  3000 films en andere deels gratis en deels premium content. Er kan op meerdere apparaten tegelijkertijd gekeken worden voor 10 euro per maand. KPN kondigde eerder aan te beginnen met een eigen videodienst, eveneens Play genaamd. Momenteel wordt een bèta van deze app al door 500 mensen getest, waarna de dienst in het najaar voor iedereen beschikbaar moet komen.

Lebara Play

Lebara Play kan zowel in HD- als SD-kwaliteit bekeken worden op pc, tablet, telefoon en televisie. De app kan gratis gedownload worden bij Google Play voor Android en bij de iTunes App Store voor iOS.

Content wereldwijd

De dienst biedt een selectie van de nieuwste en populaire films en programma’s van honderden zenders van over de hele wereld in verschillende talen, zoals Turks, Tamil, Engels (West-Afrika), Frans (West-Afrikaans). Lebara heeft voornamelijk deals gesloten in Afrika en Azië, met zenders als het African Movie Channel, Turkse zenders als Euro D en ATV en het op Tamils gerichte Sun Network.

Met Lebara Play kijken gebruikers ook tot 7 dagen terug. De videodienst is nu al beschikbaar in Nederland, Duitsland en Verenigd Koninkrijk. Deze zomer wordt Lebara Play verder uitgerold in de rest van Europa. Daarnaast zal de aanbieder het huidige aanbod van Lebara Play verder uitbreiden en nieuwe content toevoegen in het Pools, Roemeens en Hindi.

Online en in de winkel verkrijgbaar

Lebara Play kost een tientje per maand. Gebruikers kunnen het product online of via de mobiele app opwaarderen of een opwaardeerbon kopen in de winkel. Lebara Play kan ook afgenomen worden door de aanschaf van speciaal ontwikkelde settop-box voor 149 euro, inclusief 12 maanden gratis toegang.

KPN Play

Dit najaar start KPN met een nieuwe dienst, onder dezelfde naam Play, waarmee gebruikers via een app films, series en de meest bekeken zenders live kunnen bekijken op smartphone en tablet. De dienst komt ook beschikbaar voor niet KPN-klanten.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie