Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Maak je smartphone, tablet of laptop 'Boefproof'

door Anniek Kruijer Leestijd: 1 minuut


boefproof-2.jpgDieven vinden smartphones erg interessant. Er worden wekelijks ongeveer 300 smartphones in Nederland gestolen. De apparaten leveren gemakkelijk honderden euro's op. In 2015 startte in Nederland de ‘Boefproof’ campagne om mensen te wijzen op het beveiligen van je smartphone. De overheid besteedt opnieuw aandacht aan de campagne. Heb jij je smartphone, tablet en laptop al beveiligd?
 

Maak jouw apparaat 'Boefproof'

Voorheen was de campagne vooral op smartphonebezitters gericht, nu worden er ook tips gegeven voor tablet- en laptopbezitters. Met simpele ingrepen kunnen smartphone-, tabletboefproof2016.jpg en laptopgebruikers hun apparaat beveiligen. Wanneer een dief dan je toestel steelt, is deze nutteloos en onverkoopbaar. De overheid hoopt met de 'Boefproof' campagne het aantal diefstallen en overvallen terug te dringen. 

Samenwerking met telecompartijen

De campagne wordt ondersteund door een groot aantal partijen uit de telecom-, smartphone en tabletsector. Onder andere providers als KPN, T-Mobile, Vodafone, Tele2, Simyo en Ziggo nemen deel aan de campagne. Op de pagina van Boefproof kun je lezen hoe je jouw apparaat terug kunt vinden, je apparaat kunt blokkeren en persoonlijke data kunt wissen. Lees in onze blog meer tips wat je kunt doen als je smartphone gestolen is. 

Heb jij nog meer goede tips, deel ze met ons!

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.