Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Meer concurrentie bij mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN, Vodafone en T-Mobile krijgen meer concurrentie op het gebied van snel mobiel internet. Er is een nieuwkomer op de markt: Ziggo 4, een samenwerkingsverband tussen de twee kabelbedrijven Ziggo en UPC.

Het bedrijf kocht op een veiling frequentieruimte, waarmee zeer snel mobiel internet mogelijk wordt. Tele2 heeft zijn positie versterkt. De provider biedt al mobiel internet aan, maar kan dat straks eventueel via een eigen netwerk doen.
 

Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.