Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Merknaam Alice wijzigt in Tele2

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De merknaam Alice verdwijnt binnenkort en wordt gewijzigd in Tele2. ‘Behalve de naam verandert er niets’, verzekert het bedrijf aan haar klanten. Abonnementen, tarieven en Alice e-mailadressen blijven allemaal hetzelfde. Ook de klantenservice van Alice blijft gewoon bestaan.

De internetprovider Alice werd in 2007 in Nederland gelanceerd als dochteronderneming van Telecom Italia. Het Italiaanse topmodel Vanessa Hessler trad in reclames op als het gezicht van het merk.

Sinds 2010 is Alice en het netwerk waar Alice gebruik van maakt (BBned) onderdeel van de Tele2 groep. De licentieoverkomst loopt af, waarna de bedrijfsnaam teruggaat naar de Italiaanse telecomaanbieder.

Dankzij de krachtenbundeling zegt Tele2 haar klanten nu meerdere diensten aan te kunnen bieden, waaronder een 3-in-1 pakket en mobiele telefonie. Klanten krijgen binnenkort per post nog uitgebreide informatie.

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.