Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Merknamen Planet en Het Net verdwijnen, Xs4all blijft

Leestijd: 1 minuut

KPN zal het aantal consumentenmerken terugbrengen van tien naar drie: KPN, Hi en Telfort. Ook zal het aantal helpdesks van acht naar één teruggebracht worden. Dit staat in de plannen van KPN voor de periode 2008-2010 die het bedrijf gisteren bekend maakte. 

Doek valt voor Planet en Het Net
De belangrijkste wijziging is het stoppen van Het Net en Planet. Uiterlijk 2010 zullen deze merken dus opgegaan zijn in Telfort of KPN. KPN als kwaliteitsmerk en Telfort als prijsvechtersmerk. Hi blijft een mobiel-only merk.  De vermindering van het aantal merken zou moeten leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen. Deels wil KPN deze gebruiken voor omzetgroei in breedband, TV, glasvezel (FttH) en mobiele diensten en deels  voor de verbetering van marges.

XS4ALL: onjuiste berichtgeving
Gisteren is op de website van Telecompaper ten onrechte gemeld dat XS4ALL in KPN zou opgaan. Deze berichtgeving is onjuist, zo schrijft KPN's andere dochter op haar website. "De zelfstandigheid van XS4ALL staat niet ter discussie. Voor toelichting op het merkenbeleid van KPN, verwijzen we u naar KPN."

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.