Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Met KPN zorgeloos wennen aan MB's

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN wil mensen 'zorgeloos' laten wennen aan mobiel internet. Omdat de meeste internetgebruikers niet precies weten hoeveel data ze gebruiken, mag je bij KPN nu de eerste drie maanden zonder extra kosten internet uitproberen op je smartphone. 

Eerste drie maanden geen extra kosten voor verbruikte MB's
De achterliggende gedachte is dat je hierdoor komt te weten hoeveel MB’s je écht nodig hebt. Mocht je in de eerste drie maanden toch over je internetbundel heen gaan, dan betaalt KPN de teveel gebruikte MB’s. Daarna pas je eventueel je abonnement hier op aan. Met deze campagne, die 30 januari van start gaat, wil KPN mensen zorgeloos laten wennen aan MB's. 

Voor 1-jarige Personal Sim abonnementen met mobiel internet (Bel-SMS-Web) geldt bovendien dat ze het eerste kwartaal 25 euro per maand kosten. Bij 2-jarige abonnementen geldt dit voor de eerste negen maanden. Deze actie gaat eveneens vandaag in en duurt tot 4 maart.

Vergelijk mobiele abonnementen met internet via de Belwijzer


 

Geactualiseerd: dinsdag 9 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie