Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Metia met zeer goedkoop 8 Mbit ADSL pakket

Leestijd: 2 minuten

De Friese internetprovider Metia, die voor haar ADSL-producten gebruikt maakt van het breedbandnetwerk van BBned, is sinds kort op de markt gekomen met het snelste ADSL-abonnement tegen een uiterst scherpe prijs.

Het MetiaDSL Traffic pakket wordt aangeboden voor € 75,- excl. BTW (€ 89,25 incl. BTW) per maand, waarvoor u de beschikking krijgt over een 2 tot 8 Mbit download verbinding (afhankelijk van de afstand tussen de wijkcentrale en uw telefoonaansluiting) en een upload van 512 Kbit.

Andere BBned providers bieden dit 8 Mbit pakket aan voor ongeveer € 100,- per maand excl. BTW. Metia laat dus zien dat een snelle verbinding niet duur hoeft te zijn!

Volgens het persbericht van Metia duurt het downloaden van een complete CD met data via het Traffic pakket slechts 15 minuten, het downloaden van een MP3-bestand slechts enkele seconden.
 

Product Download Upload Maandprijs incl. BTW
MetiaDSL Basic 512 Kbit 256 Kbit € 53,55  (€ 45,- excl. BTW)
MetiaDSL Plus 1 Mbit 512 Kbit € 65,45  (€ 55,- excl. BTW)
MetiaDSL Premium 2 Mbit 512 Kbit € 77,35  (€ 65,- excl. BTW)
MetiaDSL Traffic 2-8 Mbit 512 Kbit € 89,25  (€ 75,- excl. BTW)


Klik hierboven op de desbetreffende pakketnaam om de specificaties van het pakket te bekijken, een postcodecheck uit te voeren en om u aan te melden.

Geactualiseerd: maandag 11 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.