Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Mine TV van KPN uitgesteld tot 2007

Leestijd: 1 minuut

KPN  stelt de commerciële lancering van Mine TV uit tot 2007. Dit vernam DutchMedia tijdens het Broadcast Omroepcongres.

KPN had oorspronkelijk aangekondigd dat de lancering van het IPTV-produkt aan brede groepen kijkers in oktober zou plaats vinden. Het bedrijf meent echter dat Mine beter als onderdeel van 'multiplay' diensten in de markt gezet kan worden. Bijvoorbeeld samen met InternetPlusBellen. Er zouden geen problemen op technisch vlak zijn, zoals concurrenten beweren.

KPN is bezig met proeven in het Zuidlimburgse Sittard en Geleen, waarin KPN haar volgende generatie IPTV-diensten (persoonlijke televisie) uittest.

De stap van KPN om nog niet over te gaan tot een commerciële lancering noemt Dutchmedia opvallend. 'Onder regie van KPN-bestuursvoorzitter Ad Scheepbouwer werd Mine groots gelanceerd.' Mine is sinds mei alleen in gecontroleerde beperkte vorm beschikbaar. De introductieperiode voor bestaande klanten is verlengd tot eind december.

Geactualiseerd: vrijdag 29 september 2006
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie