Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

'Mobiele internetter beste af bij T-Mobile'

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Consumenten die voordelig willen internetten op hun mobiel, zijn straks na alle prijsverhogingen het beste af bij T-Mobile. Ook prijsvechters als Tele2, Telfort, Hollands Nieuwe, Ben, Simpel en Rabo Mobiel kunnen aantrekkelijk zijn voor mobiele internetters, stelt directeur Ben Woldring van vergelijkingssite Bellen.com. Dit bericht de Telegraaf maandag in de rubriek OverGeld:

Nadat KPN en Vodafone vorige maand al forse tariefsverhogingen voor internetten op de smartphone aankondigden, was T-Mobile vorige week de laatste van de drie grote telecombedrijven die consumenten hogere prijzen in het vooruitzicht stelden.

Eerste indruk

„Mijn eerste indruk is dat de klant bij T-Mobile het minst slecht af is”, zegt Woldring. „Stevige gebruikers van mobiel internet betalen binnenkort namelijk bij T-Mobile 34,50 euro per maand voor 1 gigabyte aan data, terwijl dat bij KPN en Vodafone respectievelijk 50 en 42,50 euro gaat kosten. Wie aan die 1 gigabyte niet genoeg heeft, kan bovendien bij T-Mobile voor 5 euro een extra bundel kopen voor onbeperkt mobiel internet. De snelheid daarvan is iets lager, maar je kunt er op je mobiel nog steeds prima mee twitteren, facebooken en hyven.”

Volgens Woldring doen consumenten er ook verstandig aan naar prijsvechters als Tele2, Telfort, Hollands Nieuwe, Ben, Simpel en Rabo Mobiel te kijken, omdat die nog geen prijsverhogingen hebben aangekondigd. „Bij die aanbieders geldt nog steeds de oude situatie van vrijwel onbeperkt mobiel internetten voor ongeveer een tientje per maand.”
 

Geactualiseerd: maandag 11 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.