Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Na Ben komt T-Mobile ook terug met Wendy

Leestijd: 2 minuten

Na Ben komt ook Wendy terug. Vandaag introduceert T-Mobile het vervolg op Wendy’s Wereld, een internetspel waarin mensen kennis kunnen maken met mobiel internet. Via aanwijzingen op een hippe mobiel kunnen spelers Wendy dit keer helpen bij het organiseren van een feest.

In 2007 liet T-Mobile al ongeveer 150.000 mensen kennismaken met Wendy, die op Hyves wist uit te groeien tot een populaire persoonlijkheid met meer dan 35.000 vrienden. Het was vooraf niet de opzet om een vervolg te maken, maar het spel overtrof de stoutste verwachtingen, aldus marketing directeur Pim van der Feltz die volgens Emerce binnenkort algemeen directeur van Google Nederland wordt.  

Hyves
De hoofdrolspeler in het spel is Wendy, die nog diezelfde avond een feestje geeft. Omdat ze uren heeft gezocht naar haar mobiel met web’n’walk die ze is verloren, is er weinig tijd meer voor de voorbereidingen. Afzeggen kan niet meer. Met hulp van Wendy’s aanwijzingen helpt de speler Wendy door via mobiel internet alles nog op tijd te regelen. Voor de campagne is ook een serie nieuwe filmpjes ontwikkeld. In 2007 bleken deze filmpjes bijzonder populair: in totaal werden de verschillende filmpjes van Wendy 2,8 miljoen keer bekeken. Voor Hyves is bovendien een speciale gadget ontwikkeld die de bezoeker persoonlijk aanspreekt om Wendy’s internetspel te spelen. 

web’n’walk
In september 2005 introduceerde T-Mobile als eerste provider in Nederland, onbeperkte toegang tot e-mail en internet op de mobiele telefoon (web’n’walk) tegen een vast bedrag van 9,50 euro per maand. Inmiddels maken meer dan 120.000 abonnees gebruik van web’n’walk. T-Mobile verwacht dat die groei verder zal doorzetten door blijvend in de techniek en toepassingen te investeren.

Vind de voordeligste aanbieder voor internet op je mobiel via de Belwijzer Mobiel

Geactualiseerd: vrijdag 31 januari 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.