Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Najaarscampagne Zeelandnet: 50 procent korting

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Provider ZeelandNet is deze week gestart met een digitale najaarscampagne die in totaal elf weken gaat duren. Tijdens deze campagne krijgen alle nieuwe klanten die een jaarabonnement afsluiten een half jaar lang 50 procent korting op alle digitale diensten: internet, telefonie en digitale tv. 

ZeelandNet, door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste provider van Nederland op het gebied van storingen en klanttevredenheid, laat ook bestaande klanten profiteren. Wie tijdens de actieperiode een nieuw of hoger abonnement afsluit op internet of telefonie of een extra pakket neemt bij DELTA digitale tv  ontvangt de eerste zes maanden 50% korting. De actie eindigt op 13 november 2011. 

Wilt u een nieuw of hoger abonnement afsluiten bij ZeelandNet? Kijk hier welke pakketten worden aangeboden in het verzorgingsgebied van het Zeeuwse bedrijf. De provider is alleen via de kabel in Zeeland actief en dus niet landelijk verkrijgbaar. Controleer daarom via onze postcodecheck de beschikbaarheid op uw adres.

Geactualiseerd: vrijdag 31 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.