Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nergens aan vastzitten bij Het Net

Leestijd: 2 minuten

Vandaag, 4 juni introduceert Het Net internetabonnementen zonder jaarcontract. Gebruikers kunnen elke maand opzeggen. Tegelijkertijd stopt Het Net met Tijd Surfen, het internetabonnement waarbij gebruikers per tijdseenheid betalen voor het surfen.
 
KPN's dochter Het Net stapt als eerste internetprovider in Nederland af van de jaarcontracten. Eerder, in 2005 bood Demon -vorig jaar overgenomen door KPN-  ADSL abonnementen met een minimale contractsduur van drie maanden. Het Net komt nu als eerste dus met breedband voor minimaal één maand. Consumenten kunnen gebruikmaken van een aanbieding waardoor ze 'niet alleen eenvoudig op Het Net kunnen komen, maar ook eenvoudig kunnen opzeggen per maand'.

Daar waar klanten steeds meer verward worden door een wirwar aan aanbiedingen en addertjes onder het gras, houdt Het Net het simpel. Met de campagne ‘Nergens aan vastzitten’ zal de bijzondere aanbieding breed worden gecommuniceerd. In eerste instantie gelden de maandabonnementen voor nieuwe abonnees van ADSL Instap Surfen en ADSL Snel Surfen.

Dit aanbod voorziet ongetwijfeld in een grote behoefte. Met name voor reizigers is het heel plezierig dat ze geen abonnementsgeld hoeven te betalen wanneer ze maandenlang in het buitenland vertoeven. Al heel lang bereiken ons vragen naar abonnementen waarbij je niet vastzit aan een jaarcontract. Vooral mensen die niet het hele jaar door in Nederland verblijven, maar voor een aantal maanden in het buitenland zijn, hebben behoefte aan zo'n aanbieding. 

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.