Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuw snel en voordelig Tele2 Compleet pakket

Leestijd: 3 minuten

Tele2 biedt met ingang van 14 april een nieuw actiepakket voor internet en bellen. Zo geldt voor het Tele2 Compleet abonnement nu een minimale contractsperiode van één jaar. Tot nu toe zat je twee jaar vast aan dit contract, waarbij internet & bellen in één pakket wordt aangeboden.

De abonnementskosten bedragen net als voorheen 29,95 euro per maand, maar het eerste halfjaar betaal je nu de helft (14,95 om precies te zijn). Je krijgt hiervoor internet tot 20 Mbit/s -of 4 Mbit/s afhankelijk van de afstand tot wijkcentrale- en je kunt bellen tegen voordelige tarieven. Gratis onderling bellen is gebleven, maar gratis bellen naar vaste nummers 's avonds, 's nachts en in het weekend is voorbij.*
 
Voor Tele2 Compleet heb je geen apart vast telefoonabonnement meer nodig. De provider, die volgens de Consumentenbond het beste scoort op klanttevredenheid, helpdesk, spamfilter en internetbellen, rekent eenmalig € 14,95 aan administratiekosten.

De overige belangrijkste specificaties op een rijtje: Tele2 noemt de internetsnelheid tot 20Mb/s omdat de snelheid afhangt van verschillende factoren. O.a. van de afstand tot de KPN wijkcentrale, de kwaliteit van de lijn en het gebruik van draadloos internet. Voor degenen die geen 20 Mb/s kunnen krijgen, heeft Tele2 de 4Mb/s variant. Je kunt met huisgenoten op meerdere computers tegelijk online zijn met dit abonnement. Het multimedia modem wordt gratis in bruikleen gegeven. Hiermee kun je thuis overal draadloos internetten zonder het ongemak van snoeren. Bij gebruik van draadloos internet kan de snelheid wel lager uitvallen. Tele2 zorgt ervoor dat je huidige telefoonnummer gratis behouden blijft. Je belt naar vaste nummers in Nederland binnen de regio voor 2,3 cent per minuut met een starttarief van 3,6 cent per gesprek. Buiten de regio betaal je 3,1 cent per minuut met een starttarief van 4 cent. Het starttarief naar mobiele nummers bedraagt 4,6 cent en het minuuttarief is gemiddeld zo'n 17 cent, afhankelijk van de mobiele aanbieder. Je belt altijd gratis met andere Tele2 Compleet klanten. Met Tele2 Compleet beschik je over diensten zoals wisselgesprek, doorschakelen en voicemail.

TOP 5 Internet + Bellen 20 Mb
Vergelijken we de 2-in-1 abonnementen met een downloadsnelheid van 20 Mb, dan valt op dat de totale kosten voor het eerste jaar aanzienlijk verschillen. Tele2 Compleet is nu het voordeligst door het actietarief dat de eerste 6 maanden geldt. De belkosten zijn hier overigens niet in meegenomen. Hierna volgen Orange en CompuServe. Telfort staat op de vierde plaats, maar daarbij kun je altijd gratis (zonder start- en minuuttarief) naar vaste nummers bellen, net als bij Abel Telecom en Alice. Ter vergelijking: bij XS4ALL bent u dubbelzoveel kwijt aan abonnementskosten. Datzelfde geldt voor de kabelbedrijven.

* update 15-4-2008: Tele2 Compleet klanten kunnen kosteloos internetsnelheid verhogen van 4 tot 20Mb/s

Vergelijk en bestel de voordeligste abonnementen op TOTAALWIJZER.NL

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.