Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuw UPC Alles-in-1 pakket voor vaste lage prijs

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

UPC komt volgende week met een nieuw alles-in-1 pakket  voor 37,50 euro per maand. Dit pakket is bedoeld voor bestaande abonnees die nu alleen kabeltv en radio afnemen omdat zij alles-in-1 te duur vinden.

Het 3-in-1 pakket heeft een vaste lage prijs van 37,50 euro per maand en bestaat uit UPC Internet 10 Mb, Bellen, Digitale TV Basis en kabeltv en radio. De eenmalige activatiekosten bedragen 25 euro. Dit pakket is met name bedoeld voor mensen die bij hun keuze prijs boven snelheid verkiezen.

Geactualiseerd: maandag 5 november 2012

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.