Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe Bencompare-app is de volgende stap in vergelijken

door Els Werkman Leestijd: 3 minuten

We hebben dit jaar maar liefst 20 jaar ervaring met het maken van onafhankelijke vergelijkingssites zoals Bellen.com en Gaslicht.com.  We zetten nu de volgende stap in vergelijken en het makkelijker maken van jouw administratie: Bencompare. De Bencompare-app, die op 16 januari 2018 officieel gelanceerd is op de Big Improvement Day, maakt vergelijken en overstappen makkelijker dan ooit.  Bovendien zie je in één oogopslag wat je elke maand kwijt bent aan vaste lasten.  En, zoals je dat gewend bent van onze vergelijkers, deze dienst is gratis!

Bencompare.jpg
Onze directeur Ben Woldring zegt er het volgende over: “Met Bencompare zet je huidige contracten en abonnementen eenvoudig in een digitale kluis. Zo heb je alle vaste lasten overzichtelijk op één plek en zie je wat je maandelijks betaalt. Als een contract, abonnement of polis afloopt krijg je een melding, zodat je weet dat je kunt verlengen of over kunt stappen.”

Bomvol unieke functies

Bencompare zit vol slimmigheden om te kunnen besparen op alle vaste lasten. En is praktisch doordat je alle documenten bij elkaar hebt opgeslagen in de digitale kluis. Alle voordelen even op een rijtje:

- Het is een kluis voor ál je vaste lasten: contracten, abonnementen en verzekeringen, van de sportschool tot energiecontract, van autoverzekering tot telefoonabonnement
- Je ziet meteen wat je per maand betaalt en wanneer contracten aflopen
- Je krijgt een melding wanneer een contract afloopt
- Je kunt direct vergelijken en krijgt slimme suggesties over goedkopere en betere opties
- Ondersteuning voor meerdere gezinsleden en adressen; dus ook geschikt voor je partner, kinderen en zakelijke adres
- 100% onafhankelijk
- Jouw privacy wordt bewaakt
- En Bencompare wordt voortdurend verbeterd door interactie met de gebruikers

Gratis downloaden en gratis gebruiken

appStoreBadge-1.svg playStoreBadge-1.svg
Je kunt de Bencompare app downloaden in de App Store of de Google Play store, voor iOS en Android. Als je een account aanmaakt, dan waarschuwen wij je wanneer je kunt overstappen. Ook sturen we je een bericht als je jouw paspoort en/of rijbewijs moet verlengen, als het abonnement van de krant afloopt of als het jaarcontract van de sportschool aan vernieuwing toe is. Dit kost niets.

Slimmer dan andere vergelijkingsdiensten

Bencompare gaat daarbij een stuk slimmer te werk dan andere diensten die je vaste lasten op een rij kunnen zetten. “Als je bijvoorbeeld een glasvezel-internetverbinding hebt, dan wil je waarschijnlijk niet overstappen naar het goedkoopste internetabonnement zonder glasvezel. De app leert jouw voorkeuren kennen. Dankzij algoritmes en machine learning wordt Bencompare steeds slimmer. Je hoeft niet over te stappen, maar als je het wil, kan het met een paar kliks.”

Privacy staat voorop

Voor het maken van Bencompare is de Bencom Group de samenwerking aangegaan met een team van wetenschappers en top developers. Want als jij jouw documenten opslaat dan moet je er wel op kunnen vertrouwen dat ze zo optimaal mogelijk beschermd zijn. Jij bent de enige die bepaalt wat er met wie gedeeld wordt. En naast de normale beveiligingsopties kun je de app bovendien nog verder afschermen met je vingerafdruk of Face ID.

Europese app

Bencompare is als eerste gelanceerd voor Nederland, tijdens de Big Improvement Day 2018. Inwoners van andere Europese landen kunnen de pre-release versie alvast downloaden. De officiële Europese lancering vindt plaats tijdens de LEAP Summit op 15 maart 2018 in Zagreb.

Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.