Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe Hi-abonnementen: meer snelheid en meer data

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Jongerenmerk Hi introduceert nieuwe mobiele abonnementen, die passen bij het veranderende mobiel internetgebruik. De abonnementen bieden allemaal een maximale 4G-downloadsnelheid op het landelijk dekkend 4G KPN-netwerk en krijgen meer data. De nieuwe abonnementen zijn vanaf 1 juli beschikbaar.

Per 1 juli hoge 4G-snelheid en meer data

Hi biedt twee vernieuwde basisabonnementen in combinatie met een toestel: Hi Start en Hi Medium. Voor jongeren die minder internetten, maar wel de behoefte hebben aan snel internet via 4G is er het Hi Start-abonnement met 500 MB. Bij het Hi Medium-abonnement zit 1 GB + standaard altijd 1 GB extra om in de groeiende behoefte aan data te voorzien. Dit abonnement is daarnaast in data te upgraden naar Hi Large, met in totaal 4 GB, en Hi Eindeloos met 8 GB. Voor alle abonnementen geldt een downloadsnelheid van maximaal 50 Mbps, en een maximale uploadsnelheid van 25 Mbps.

 

Sim only's ook vernieuwd

Ook voor de sim only's heeft Hi het data-aanbod vernieuwd. De grootste sim only databundel was 4 GB en is nu 6 GB. Om ‘buitenbundelstress’ te voorkomen, brengt Hi sinds 2012 geen extra kosten in rekening voor wie de MB-bundel overschrijdt. Dit blijft onveranderd. De nieuwe abonnementen zijn inclusief een 100-minutenbelbundel. Verder introduceert Hi bellen per seconde voor abonnementen met belbundels. Bij Hi ben je overigens niet verplicht een belbundel af te nemen, want 'wie belt er nou nog?'

Toename streamingdiensten

Volgens Hi wordt de smartphone vaker en voor meer verschillende doeleinden online gebruikt. De grootste verandering is de toename in het maken, delen en kijken van video. Hi ziet een toename in het gebruik van streaming diensten zoals Spotify, Netflix en YouTube. Zo bekijkt 85% van de klanten met een 4G-abonnement minimaal één keer per week korte filmpjes of video’s op de mobiel, terwijl 30% dagelijks video op de mobiel bekijkt. 'Videocontent is dus hot en zal zich nog meer gaan manifesteren in het online kijkgedrag van jongeren', verwacht de provider.

Hi abonnementen vergelijken? Raadpleeg de Belwijzer

Hieronder een voorbeeld van Hi van veel gekozen sim only abonnementen door jongeren:

 

Geactualiseerd: vrijdag 31 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.