Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Nieuwe Hi-abonnementen: meer snelheid en meer data

door Jeanet Woldring

Jongerenmerk Hi introduceert nieuwe mobiele abonnementen, die passen bij het veranderende mobiel internetgebruik. De abonnementen bieden allemaal een maximale 4G-downloadsnelheid op het landelijk dekkend 4G KPN-netwerk en krijgen meer data. De nieuwe abonnementen zijn vanaf 1 juli beschikbaar.

Per 1 juli hoge 4G-snelheid en meer data

Hi biedt twee vernieuwde basisabonnementen in combinatie met een toestel: Hi Start en Hi Medium. Voor jongeren die minder internetten, maar wel de behoefte hebben aan snel internet via 4G is er het Hi Start-abonnement met 500 MB. Bij het Hi Medium-abonnement zit 1 GB + standaard altijd 1 GB extra om in de groeiende behoefte aan data te voorzien. Dit abonnement is daarnaast in data te upgraden naar Hi Large, met in totaal 4 GB, en Hi Eindeloos met 8 GB. Voor alle abonnementen geldt een downloadsnelheid van maximaal 50 Mbps, en een maximale uploadsnelheid van 25 Mbps.

 

Sim only's ook vernieuwd

Ook voor de sim only's heeft Hi het data-aanbod vernieuwd. De grootste sim only databundel was 4 GB en is nu 6 GB. Om ‘buitenbundelstress’ te voorkomen, brengt Hi sinds 2012 geen extra kosten in rekening voor wie de MB-bundel overschrijdt. Dit blijft onveranderd. De nieuwe abonnementen zijn inclusief een 100-minutenbelbundel. Verder introduceert Hi bellen per seconde voor abonnementen met belbundels. Bij Hi ben je overigens niet verplicht een belbundel af te nemen, want 'wie belt er nou nog?'

Toename streamingdiensten

Volgens Hi wordt de smartphone vaker en voor meer verschillende doeleinden online gebruikt. De grootste verandering is de toename in het maken, delen en kijken van video. Hi ziet een toename in het gebruik van streaming diensten zoals Spotify, Netflix en YouTube. Zo bekijkt 85% van de klanten met een 4G-abonnement minimaal één keer per week korte filmpjes of video’s op de mobiel, terwijl 30% dagelijks video op de mobiel bekijkt. 'Videocontent is dus hot en zal zich nog meer gaan manifesteren in het online kijkgedrag van jongeren', verwacht de provider.

Hi abonnementen vergelijken? Raadpleeg de Belwijzer

Hieronder een voorbeeld van Hi van veel gekozen sim only abonnementen door jongeren:

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie