Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe prijzen Telfort mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 1 juli verandert Telfort de prijzen van mobiel internet op de telefoon en mobiel internet op de laptop en tablet. Voortaan kan men kiezen uit 3 verschillende internetbundels per type mobiel apparaat. Daarnaast geeft Telfort meerdere gratis diensten die inzicht bieden in het dataverbruik.

De nieuwe prijzen gelden alleen voor nieuwe klanten. KPN, Hi en Telfort zullen later deze zomer volledig nieuwe abonnementsvormen presenteren, die aansluiten op de forse toename van mobiel internetgebruik. 
 
Snelheidsverhoging en datalimiet
De prijsaanpassing hangt samen met een snelheidsverhoging van het dataverkeer en de invoering van een datagrens voor mobiel internetbundels. Afhankelijk van de bundel, betreft dit een prijsdaling of prijsstijging ten opzichte van de ‘oude’ mobiel internetbundels. 

Tot nu toe kon men kiezen uit een surf&mail bundel met een snelheid van 768/ 384 Kbps  voor € 9,95 per maand, of een surf&mail extra snel bundel met een snelheid van 1,5 Mbps/ 384 Kbps voor € 14,95 per maand. Deze bundels kon je afsluiten bij een mobiel abonnement en kenden een Fair Use Policy. Voor internet op de laptop kon je kiezen uit een Mobiel Internet Sim Only of een Telfort USB modem voor € 39,95 per maand. Ook deze abonnementen kenden een FUP.
 
Voortaan kunnen klanten bij de keuze van een abonnement de afweging maken hoeveel ze per maand willen besteden aan mobiel internet. Het is dan meteen duidelijk welke snelheid ze mogen verwachten en hoeveel data ze hiervoor mogen verbruiken. Hiermee kunnen ze hun internetverbruik op de smartphone, laptop en tablet voorspelbaar en inzichtelijk houden.

 Inzicht in mobiel internetverbruik
Klanten die vanaf 1 juli een mobiel internetbundel afsluiten, kunnen gebruikmaken van een aantal gratis diensten die inzicht bieden in het dataverbruik:
- MB-Update: standaard sms-waarschuwing die de klant ontvangt zodra het maximum aantal MB’s in de bundel is bereikt.
- Buitenbundel limiet: standaard sms-waarschuwing die klant ontvangt zodra er € 50 aan data buiten de bundel wordt verbruikt.
- BelBewust: de bestaande diensten ‘BelStand’, ‘BelUpdate’ en ‘BelStatus’ maken voortaan, naast bel- en sms verkeer, ook mobiel internetverbruik inzichtelijk. Klanten kunnen deze diensten instellen via de persoonlijke, online omgevingen ‘Mijn Telfort’ en ‘Zakelijk beheer’.
 

Geactualiseerd: maandag 8 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.