Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe Sim Only's voor KPN en Hi

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN en Hi hebben eind oktober nieuwe Sim Only-bundels geintroduceerd. Bij KPN is de nieuwe opzet vanuit abonnementen overgenomen. Bij Hi kregen de abonnementen in februari een nieuwe opzet en KPN volgde in juli. Nieuw is dat je zelf je abonnement kunt samenstellen en er een toestel bij least in plaats van koopt. Deze opzet geldt nu dus ook voor Sim Only, maar dan uiteraard zonder toestel. Ook voor tablets is deze constructie gekozen.

Bij KPN krijg je voor 10 euro in de maand Mobiel Instap waarmee gratis gebeld kan worden naar alle KPN-klanten. Bellen en sms’en naar andere nummers kost dan 25 cent per minuut. Deze bundel is verplicht. Het abonnement is uit te breiden met een Bel/SMS-bundel en MB-bundel.

Sim Only
Deze opzet geldt nu dus ook voor Sim Only bij KPN. Het is mogelijk zelf een aantal belminuten en sms’jes te kiezen, onafhankelijk van hoeveel MB er afgenomen wordt. De bundels kunnen bovendien per maand naar boven en beneden worden afgesteld.

De Sim Only-bundels van Hi kennen een andere structuur en er geldt bovendien onbeperkt internet. Buiten de bundel wordt het internet wel verlaagd naar 32 Kbps, maar het internet wordt nooit afgesloten.

Bij Hi krijg je niet verplicht de Mobiel Instap-bundel, maar moet je wel of een sms- en belbundel of een internetbundel afnemen. Er zijn drie internetbundels (Medium, Large en XL) en vijf bel- en smsbundels. Deze kunnen ook gecombineerd worden. Klanten die geen internetbundel afnemen, kunnen dan ook niet per MB internet afnemen.

Tablets
Speciaal voor tablets heeft KPN een nieuw mobiel internetabonnement met standaard 500 MB aan internet voor 20 euro per maand. De bundel kan worden uitgebreid met meer MB’s. Gekozen kan worden voor 1- of 2-jarige abonnementen en voor een maandelijks opzegbaar abonnement. De snelheid is altijd 14,4 Mbps.

Geactualiseerd: donderdag 11 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.