Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe tarieven Ziggo en UPC per 1 januari

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

De kabelbedrijven UPC en Ziggo hebben per 1 januari een aantal tarieven verhoogd. UPC heeft er bij de meeste abonnementen voor internet, telefonie en tv 50 eurocent bovenop gedaan, terwijl  Ziggo maandelijks 150 eurocent meer vraagt. Toch zijn UPC en Ziggo goedkoper en sneller dan ADSL-providers volgens de Consumentenbond.

Tariefswijziging UPC
UPC heeft ook enkele gesprekstarieven gewijzigd. Bellen naar vaste nummers kost 4 eurocent per minuut in plaats van 3,6 eurocent. Naar mobiel bellen is met een halve eurocent omhoog gegaan naar 17,5 eurocent. Het starttarief van 10 cent is gelijk gebleven.

Het tarief van het UPC Standaardpakket Radio/TV is voor 2010 vastgesteld op 16,80 euro per maand. (was 16,70 euro). In de gemeenten Bernisse, Brielle, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Rozenburg, Spijkenisse en Westvoorne is het tarief naar het standaardtarief gegaan doordat afspraken met de gemeente eindigden. In zeven gemeenten is nu nog een speciaal tarief.

Het internetpakket Fiber Power 25 is met € 25 ongewijzigd gebleven. Het UPC Alles in één Voordeelpakket (incl. CATV) voor € 45  eveneens. 

Tariefswijziging Ziggo
Vanaf 1 januari 2010 is het standaard televisiepakket van € 16,25 naar € 16,45 per maand gegaan. De totaalpakketten Internet+Bellen+TV zijn € 1,50 per maand duurder geworden.  Alles-in-1 Basis kost nu € 41,50 per maand, Plus  € 51,50 kosten en voor Extra, het snelste pakket, moet € 66,50 neergeteld worden.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.