Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe TOP 5 voor internet en telefonie

Leestijd: 3 minuten

Per 1 maart 2007 is Bellen.com uitgebreid met een TOP 5 Sim Only, een TOP 5 Gratis Toestellen en een TOP 5 Internet+Bellen.

Hoe het begon: TOP 5 op Internetten.nl
Al sinds 2003 staat op de voorpagina van Bencom's vergelijkingssite Internetten.nl een Top 5 van de goedkoopste breedbandabonnementen, die van meet af aan in een grote behoefte voorziet. Gebleken is dat de ranglijst niet alleen verhelderend werkt naar consumenten, maar ook concurrentiebevorderend naar providers. 

Consumenten kunnen in één oogopslag zien wie de scherpste aanbieding heeft en zich met één muisklik aanmelden of overstappen. Providers zijn er op gespitst hun aanbiedingen zodanig aantrekkelijk te maken waardoor een plaats in de TOP 5 veroverd wordt.

Ook op onze vergelijkingssites voor de energiemarkt blijkt de 'TOP 5 methode' zo te werken. Op Gaslicht.com en Energiewereld.nl wijzigt de ranglijst meer dan ooit vanwege scherp concurrerende energieleveranciers, waarvan consumenten profiteren.

Nu de internet- en telefoniemarkt elkaar steeds meer overlapt, achten we de tijd rijp ook een TOP 5 op Bellen.com te plaatsen. Gekozen is voor ranglijsten met de beste aanbiedingen voor mobiele telefonie en voor internet+bellen. Ook de consument die aan een nieuw mobieltje toe is, komt aan zijn trekken met de TOP 5 gratis toestellen.

Hoe komen de 'TOP-VIJVEN' tot stand?
De TOP 5 Sim Only (abonnement zonder mobiele telefoon) is gebaseerd op prijs. Dat wil zeggen het abonnement voor mobiel bellen met het laagste minuuttarief binnen de bundel staat bovenaan. Bij Sim Only abonnementen ontvangt u geen toestel, maar belt u wel tegen veel voordeliger tarieven dan bij reguliere abonnementen. 

De TOP 5 Gratis Toestellen is gebaseerd op populariteit én prijs. Dat wil zeggen het meest populaire gratis toestel gecombineerd met het goedkoopste 2-jarig abonnement staat op de eerste plaats. Populariteit is gebaseerd op het aantal keren dat het toestel bekeken is op Bellen.com.

De TOP 5 Internet +Bellen* is gebaseerd op prijs (kosten eerste jaar), uitgaande van actietarieven. Dat wil zeggen de goedkoopste 2-in-1 pakketten  wat betreft maandelijkse abonnementskosten, aansluit- en administratiekosten en prijs van het goedkoopste modem staat bovenaan. Standaard worden pakketten van minimaal 1200 kbit/s down vergeleken. De getoonde abonnementen zijn ADSL pakketten en de breedbandpakketten van de drie grootste kabelmaatschappijen van Nederland.  Tragere internetabonnementen (< 1200 kbit/s down) en eventuele belkosten worden niet meegenomen. Wilt u alle combinaties -dus ook andere snelheden i.c.m. belkosten van diverse belprofielen- meenemen, klik dan op 'Meer Internet+Bellen pakketten tonen'. De 2-in-1 pakketten zijn abonnementen waarbij geen aparte vaste telefoonaansluiting meer nodig is. Veelal is het bellen naar vaste nummers gratis en deze abonnementen zijn nu of in de nabije toekomst uitbreidbaar met digitale tv.

Met deze vernieuwde dienstverlening denkt BENCOM ® de internet+belmarkt nog scherper in beeld te brengen en de aanbiedingen beter vind- en vergelijkbaar te maken! Mist u iets of heeft u bepaalde verbeterpunten, dan zien we uw opmerkingen graag tegemoet. U kunt uw kritiek als reactie onder dit artikel plaatsen.

* De Top 5 Internet + Bellen is ook toegevoegd op www.internetten.nl

Geactualiseerd: zondag 4 maart 2007
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.