Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe videodienst @Home gelanceerd

Leestijd: 1 minuut

Filmmaatsschappij Warner Bros. gaat films en tv-series verkopen via internetprovider @Home.

Nieuwe films zijn tegen betaling te downloaden op dezelfde dag dat ze op DVD uitkomen. Ook honderden oudere titels zijn vanaf maandag te koop. Vooralsnog is de dienst alleen beschikbaar via internet. Als @Home volgend jaar start met interactieve televisie, komt de dienst wellicht ook via televisie beschikbaar.

De films zijn beveiligd tegen kopiëren, maar kunnen na betaling wel onbeperkt bekeken worden. Voorlopig zijn de downloads alleen beschikbaar voor klanten van @Home, maar mogelijk wordt de dienst later uitgebreid. Recente films gaan zo'n 15 euro kosten, oudere films 10 euro.

Met de samenwerking hopen Warner Bros. en @Home piraterij tegen te gaan. Als een klant van @home misbruik maakt van videobestanden van Warner Bros, wordt deze aangepakt. @Home zal in eerste instantie vragen te stoppen met het verspreiden. Als een klant waarschuwingen in de wind slaat, kan hij geblokkeerd worden of mogelijk uit het klantenbestand verwijderd.  De internetprovider zal nooit persoonlijke gegevens aan Warner Bros geven.

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie