Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nog dit jaar flat-fee bij Wish

Leestijd: 1 minuut

Jakob Pieterman, directeur van WISH, heeft gezegd dat WISH als eerste ISP in Nederland Flat-fee spraak- en data verkeer gaat aanbieden. Wanneer deze nieuwe dienst ingevoerd gaat worden is nog niet definitief, maar hij verwacht het nog dit jaar te kunnen aanbieden. WISH bewijst daarmee eens te meer dat zij veel nadruk legt op innovatie.

Flat fee betekent dat je per maand een vast bedrag betaald (als richtprijs noemt Pieterman fl. 95,- per maand) voor je spraak en data (dus internet) verkeer. Dat zijn de enige kosten, er komen geen belminuten meer bij, het maakt dus niet meer uit hoe lang je ‘online’ bent, de rekening blijft altijd hetzelfde.

Spraak- en dataverkeer
De nieuwe dienst kan gebruikt worden voor dataverkeer, zoals Internetten, maar ook voor normale telefoongesprekken.

WISH kan deze mogelijkheid aanbieden omdat WISH de enige ISP in Nederland is die tevens de telco status heeft. WISH bouwt momenteel een switch die het verkeer moet gaan regelen. In de praktijk zullen abonnees een apart nummer moeten draaien voor het nummer van degene die ze willen bellen of het inbelnummer voor Internet. Het is te vergelijken met wat sommige telefonieaanbieders gebruiken.
Geactualiseerd: zondag 26 maart 2000
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.