Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nog meer telefonische computerhulp

Leestijd: 2 minuten

De Nationale Computerhulplijn, die enige tijd geleden in het leven is geroepen om in een grote behoefte te voorzien, krijgt concurrentie.

Vanaf vandaag start De Computerlijn die eveneens telefonisch computervragen beantwoordt of computerproblemen oplost. Men kan terecht met ingewikkelde problemen, maar ook de gewone gebruiker met simpele vragen kan bellen naar 0900-222 3333. Deze dienst kost € 0,60 per minuut.
De nieuwe computerlijn zit hiermee tien eurocent per minuut onder de prijs van De Nationale Computerhulplijn, waar men overigens ook terecht kan voor vragen op het gebied van digitale zakagenda's, digitale fotocamera's, videorecorders, dvd-spelers en mobiele telefoons.

De Computerlijn is naar eigen zeggen de specialist in het verhelpen van virus problemen. Indien mogelijk wordt geholpen met het verwijderen van virussen op de computer. Hulpvragen op virusgebied staan ook al vanaf het begin op de top 5 van de Nationale Computerhulplijn: 0900-5060700. Gezien de afgekondigde alarmfase één wegens computervirus Bugbear zouden beide telefonische hulplijnen de komende dagen wel eens roodgloeiend kunnen staan!

Een andere dienstverlening van de Computerhulplijn is het online en telefonisch aanmaken van een internet account, waardoor men aan het einde van het gesprek zelfstandig het internet op kan, middels een zelf gekozen gratis provider.
De Computerlijn is vanaf 8 oktober op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Behalve 's zaterdags (tot 16.00 uur) kan men op dezelfde tijden bij de concurrent terecht.

Geactualiseerd: maandag 11 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie