Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Novemberacties internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Voor de maand november hebben we traditiegetrouw de beste aanbiedingen voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. Hiermee worden de goedkoopste abonnementen van Nederland bedoeld die daarom in de TOP 5 op Bellen.com, Internetten en Totaalwijzer staan. De meeste acties zijn verlengd, dus kunnen we kort zijn. Alleen KPN wijzigt de actie op maandag 7 november.*

Goedkoopste Internetabonnement
Ook in november bent u bij de ADSL aanbieders nog steeds aan het goedkoopste adres voor een internetverbinding, zelfs als u al een kabeltv abonnement heeft. T-Mobile Online staat voor de derde maand als goedkoopste in de TOP 5, op de voet gevolgd door Telfort Internet Plus. Snel Internet van T-Mobile (voorheen Online) kost het eerste half jaar slechts een tientje per maand (daarna 24 euro) waarvoor men een internetverbinding met een snelheid tot 20 Mbps krijgt.

Exclusieve actie voor Internetten.nl
Wie net zo snel én ook goedkoop wil internetten, kan het beste naar Tele2 gaan. Deze provider geeft de eerste 3 maanden 10 euro korting per maand  én 65 euro cashback als u overstapt via Internetten.nl.

Goedkoopste Internet+Bellen abonnement
Tele2, T-Mobile Online en Telfort staan eveneens in de TOP 5 Internet+Bellen. Scarlet One is net als de vorige maand het goedkoopste 2-in-1 pakket op dit moment. De eerste drie maanden betaalt u 12,50 euro per maand, daarna 24,95 euro. Er zijn geen aansluitkosten en de actie is verlengd tot eind december.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ HDTV
Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, de beste deal heeft nog altijd Tele2. De prijsvechter promoot InteractieveTV, Internet & Bellen nu met de 'Herfst Sale': zes maanden lang 50% korting.  Bij dit 3-in-1 pakket krijgt u een snelheid van maar liefst (tot) 50 Mb, mits beschikbaar hetgeen u hier kunt checken. 

Ook de rest van de TOP 5 is onveranderd, zij het dat KPN maandag met een nieuwe actie komt. We zijn benieuwd of het Voordeelpakket op plek 2 blijft staan!*

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ Basis TV
Gaat u voor de allervoordeligste combinatie van internet, bellen en tv en hoeft u geen pakket waarbij u televisie in H(igh) D(efinition) kunt kijken, dan is Scarlet Family nog steeds de beste keus. Voor 30 euro per maand krijgt u onder meer 23 digitale tv zenders (Digitenne). Ook de rest van deze TOP5 is onveranderd gebleven.

Niet elk abonnement is op ieder adres leverbaar. Door uw postcode in te vullen, kunt u controleren welk pakket beschikbaar is op uw adres. Dat kan via de Belwijzer Internet+Bellen op Bellen.com, via de postcodecheck op Internetten.nl of via Totaalwijzer.

*update KPN: de eerste drie maanden hoge korting, gratis PC Veilig en geen verzend/activatiekosten. Hiermee heeft KPN de tweede plek behouden in de TOP 5 en is het voordeelpakket het op een na goedkoopste 3-in-1 pakket van Nederland..

Geactualiseerd: dinsdag 2 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.