Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Oktoberacties internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 4 minuten

Voor de maand oktober hebben we de beste aanbiedingen voor Internet, Bellen en TV weer op een rijtje gezet. Hiermee worden de goedkoopste abonnementen van Nederland bedoeld die daarom in de TOP 5 op Bellen.com, Internetten.nl en Totaalwijzer.nl staan. De meeste acties zijn verlengd, toch zijn er een paar opmerkelijke verschuivingen geweest aan het begin van deze maand.

Goedkoopste Internetabonnement
Ook deze maand bent u bij de ADSL aanbieders aan het goedkoopste adres voor een internetverbinding, zelfs als u al een kabeltv abonnement heeft. T-Mobile Online staat voor de tweede maand als goedkoopste in de TOP 5. Dankzij een aantrekkelijke actie heeft T-Mobile Telfort eindelijk verdrongen van de eerste plaats, een positie die de KPN-dochter maandenlang innam als goedkoopste van Nederland. Overigens scheelt het nog geen tientje op jaarbasis en geldt de actie van een half jaar gratis Digitenne bij Telfort Internet Plus of Max nog de hele maand oktober. Snel Internet van T-Mobile (voorheen Online) kost het eerste half jaar slechts een tientje per maand (daarna 24 euro) waarvoor men een internetverbinding met een snelheid tot 20 Mbps krijgt.

Exclusieve actie voor Internetten.nl
Wie net zo snel én ook goedkoop wil internetten, kan het beste naar Tele2 gaan. Deze provider geeft de eerste 3 maanden 10 euro korting per maand  én 65 euro cashback als u overstapt via Internetten.nl.

Goedkoopste Internet+Bellen abonnement
Tele2, T-Mobile Online en Telfort staan eveneens in de TOP 5 Internet+Bellen. In deze categorie is Scarlet nieuw binnengekomen en wel direct op de eerste positie. Scarlet One Internet en Bellen is het goedkoopste 2-in-1 pakket op dit moment. De eerste drie maanden betaalt u 12,50 euro per maand, daarna 24,95 euro. Er zijn geen aansluitkosten en de actie loopt tot 1 november.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ HDTV
De beste deal heeft nog altijd Tele2: de actie is wegens succes verlengd tot 31 oktober. Wie nu overstapt naar InteractieveTV, Internet & Bellen van Tele2 kan op jaarbasis tot 340 euro besparen vergeleken met 3 losse contracten. Bij dit 3-in-1 pakket krijgt u een snelheid van maar liefst (tot) 50 Mb, mits beschikbaar hetgeen u hier kunt checken.


Anders krijgt u 20 Mb wat altijd nog tweeënhalf keer zo snel is dan het Voordeelpakket van KPN, dat op de tweede plek staat en op jaarbasis ruim 80 euro meer kost. KPN geeft nu meer korting dan de vorige maand: 3 maanden 50% korting op een Alles-in-één Pakket voor zowel nieuwe als bestaande breedbandklanten. Sinds kort krijgt u er gratis Interactieve TV Online bij d.w.z. dat u de 20 meest populaire zenders ook op uw PC of iPad kunt bekijken. Wie online bestelt hoeft geen activatie- en verzendkosten te betalen. Als extraatje biedt KPN het beveiligingspakket de eerste drie maanden gratis aan.

Op plek 3 staat het Alles-in-1 Voordeelpakket van UPC. Dit pakket kost het eerste halfjaar 36 euro per maand, daarna een tientje meer. De aanbieding is geldig voor nieuwe abonnees en voor klanten die er een product bijnemen (internet en/of telefonie en/of digitale tv). Plek 4 is voor CanalDigitaal Alles-in1 Basis waarbij de internetverbinding via KPN verloopt en u tv kijkt via de schotel. Ook deze aanbieder geeft het eerste halfjaar een tientje korting per maand. KPN sluit de TOP 5 met het Voordeelpakket waarbij u voor 5 euro extra 's avonds en in het weekend onbeperkt kunt bellen.

Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+ Basis TV
Gaat u voor de allervoordeligste combinatie van internet, bellen en tv en hoeft u geen pakket waarbij u televisie in H(igh) D(efinition) kunt kijken, dan is Scarlet Family de beste keus. Voor 30 euro per maand krijgt u onder meer 23 digitale tv zenders (Digitenne); kijk hier voor verdere specificaties. Een soortgelijk aanbod heeft T-Mobile Snel Internet+Bellen Soms+ Digitale TV met gratis harddiskrecorder, waarbij je op jaarbasis zo'n 5 euro duurder uit bent. Op plek 3 staat Tele2 TV, Internet en Bellen tot 50 Mb, nauwelijks duurder dan de andere twee, terwijl je wel meer waar voor je geld krijgt.


Niet elk abonnement is op ieder adres leverbaar. Door uw postcode in te vullen, kunt u controleren welk pakket beschikbaar is op uw adres. Dat kan via de Belwijzer Internet+Bellen op Bellen.com, via de postcodecheck op Internetten.nl of via Totaalwijzer.

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.