Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Oktoberacties voor internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 4 minuten

Het wordt 'een mooi najaar' wat acties betreft. Voor de oktobermaand hebben we de beste aanbiedingen voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. U kunt ze (bijna) allemaal terugvinden in de TOP 5.  Voor meer info, voorwaarden en bestelwijze verwijzen we graag naar onze vergelijkingssites Bellen.com, Internetten.nl en Totaalwijzer. Vaak gelden er speciale kortingen, exclusief voor bezoekers van deze site.

Een mooi najaar belooft Ziggo! Want in het laatste kwartaal lopen er een aantal zeer aantrekkelijke acties. Wie nu nu een abonnement op Alles-in-1 neemt, krijgt een Interactieve HD recorder voor slechts 149 euro in plaats van 495 euro. Een gewone HD ontvanger kost geen 199 maar 79 euro. Bovendien is de installatie bij Alles-in-1 Plus en Extra door de monteur helemaal gratis (normaal € 99,95). Ook voetballiefhebbers kunnen een mooi najaar tegemoet zien, want de 10 weken voor slechts 10 euro actie voor Eredivisie Live is met 3 maanden verlengd. Filmliefhebbers kunnen 3 maanden lang genieten van de beste films voor 5 euro per maand.

Bij UPC is het 'bellen en uitbreiden geblazen'. Sinds 4 oktober voert het kabelbedrijf een nieuwe campagne met het  Alles-in-één Voordeelpakket voor 45 euro per maand. Dit is nu uit te breiden met extra stapelvoordeel zoals HDTV met DVR (voor opnemen en live tv pauzeren) voor 9 euro extra. Of 60 Mb Internet met WiFi voor 10 euro extra per maand.

'Digitale Televisie van Tele2 voor 5 euro per maand' geldt nog steeds. Televisie, Internet & Bellen kost nu het eerste jaar 34,95 euro, daarna 39,95 euro per maand. De digitale decoder is gratis in bruikleen. Met dit aanbod blijft Tele2 op de eerste plek in de TOP 5 goedkoopste Totaalpakketten.
 
Alice geeft nu 6 maanden 10 euro korting d.w.z. het eerste halfjaar betaalt u 19,90 daarna 29,90 per maand. Alleen via deze site krijgt u ook nog 30 euro cashback wanneer u een jaarcontract neemt op Alice Comfort Internet en Bellen. De actie is geldig tot 31 oktober. Bij Alice kunt u écht onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland.

'doet 't gewoon' met een cashback actie van maar liefst 75 euro bij Snel Internet + Bellen Soms. Geldt alleen voor wie via deze site overstapt. Wie liever onbeperkt mobiel internet voor onderweg én razendsnel internet thuis heeft,  kan beter profiteren van de kortingsdeal Online Uit en Thuis. De cashback actie geldt ook voor Snel internet+Bellen +HDTV. Hierbij kijkt u tv via de satelliet.


'Pak de webdeal' is waar KPN nog steeds mee stunt,  waarbij u de eerste 3 maanden 10 euro korting krijgt.  Dit geldt voor Internet, InternetPlusBellen en Alles-in-één (Internet+Bellen+Interactieve TV). Bij Digitenne krijgt u nu een insteekkaart gratis. 


Nog tot 10-10-10 biedt Telfort Internet Plus het eerste halfjaar voor 9,95 en een gratis draadloos modem.  Internet Plus+Vast Bellen een halfjaar voor slechts 19,90 per maand, ook met een gratis een draadloos modem én ook nog eens 25 euro retour. De actie loopt bijna af: nog tot de tiende van de tiende maand kunt u ervan profiteren!

Bij XS4ALL bent u binnen 1 dag online, krijgt u 2 maanden gratis internet en is de installatie gratis. Na bestelling komt een monteur direct langs om gratis mobiel internet te installeren. Dit kunt u blijven gebruiken tot de monteur nogmaals langskomt om de ADSL verbinding zelf te installeren. Een draadloos modem is inbegrepen.

Mobiel internet voor de laptop
Alle aanbieders geven hoge kortingen op de abonnementen. Zo krijgt u bij T-Mobile 24 maanden 10 euro korting per maand en bij KPN Mobiel Internet met de Dongel 6 of 12 maanden 50% korting. Bij Tele2 heeft u de keuze tussen een abonnement met flinke korting of zonder korting maar met een gratis laptop. Vodafone geeft 30% korting en heeft ook spaciale iPad Sim Only's. 

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.