Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Online ADSL het voordeligst voor mensen zonder vaste lijn

door Jeanet Woldring

Internetprovider Online is met een snelle internetverbinding  het goedkoopst voor mensen die niet over een werkende vaste KPN-lijn beschikken. Dat komt door de 'omruilweken campagne' waarin de provider een halfjaar lang een fikse korting geeft op de maandprijs.

Bij  ADSL Extra & Telefonie geeft Online het eerste halfjaar tien euro korting  per maand waardoor je geen 25 maar 15 euro moet neertellen voor een 20 Mb/s verbinding inclusief Telefonie Basis. 

Deze tijdelijke actie is bijna een kopie van de exclusieve actie van Tele2 die daarmee lange tijd aan kop stond in de TOP 5 Internet + Bellen.
Geen vaste lijn
Ook voor consumenten die alleen een snelle internetverbinding willen en geen behoefte aan bellen via internet, heeft Online een actie. Op ADSL Extra geeft de provider de eerste drie maanden tien euro korting per maand. Hierdoor is Online op jaarbasis goedkoper dan Telfort waarbij opgemerkt moet worden dat je bij Telfort een gratis draadloos modem krijgt.

Lijnhuur inbegrepen
Wie Online ADSL Extra vergelijkt met ADSL!Totaal komt tot de conclusie dat ADSL!Totaal op jaarbasis één euro goedkoper is. Bij Online is de lijnhuur inbegrepen, terwijl dat bij ADSL!Totaal niet het geval is. Daardoor ben je bij laatstgenoemde ruim honderd euro duurder uit als je geen vaste KPN-lijn hebt.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie