Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online ADSL het voordeligst voor mensen zonder vaste lijn

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Online is met een snelle internetverbinding  het goedkoopst voor mensen die niet over een werkende vaste KPN-lijn beschikken. Dat komt door de 'omruilweken campagne' waarin de provider een halfjaar lang een fikse korting geeft op de maandprijs.

Bij  ADSL Extra & Telefonie geeft Online het eerste halfjaar tien euro korting  per maand waardoor je geen 25 maar 15 euro moet neertellen voor een 20 Mb/s verbinding inclusief Telefonie Basis. 

Deze tijdelijke actie is bijna een kopie van de exclusieve actie van Tele2 die daarmee lange tijd aan kop stond in de TOP 5 Internet + Bellen.
Geen vaste lijn
Ook voor consumenten die alleen een snelle internetverbinding willen en geen behoefte aan bellen via internet, heeft Online een actie. Op ADSL Extra geeft de provider de eerste drie maanden tien euro korting per maand. Hierdoor is Online op jaarbasis goedkoper dan Telfort waarbij opgemerkt moet worden dat je bij Telfort een gratis draadloos modem krijgt.

Lijnhuur inbegrepen
Wie Online ADSL Extra vergelijkt met ADSL!Totaal komt tot de conclusie dat ADSL!Totaal op jaarbasis één euro goedkoper is. Bij Online is de lijnhuur inbegrepen, terwijl dat bij ADSL!Totaal niet het geval is. Daardoor ben je bij laatstgenoemde ruim honderd euro duurder uit als je geen vaste KPN-lijn hebt.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.