Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online biedt speelfilm als gratis download

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Provider Online geeft klanten een cadeautje. Vanaf deze week kunnen zij de films Pietje Bell, Wild Romance en Karakter bekijken en één van deze films gratis en legaal downloaden.

Online vindt het belangrijk dat haar klanten stap voor stap de mogelijkheden van het internet kunnen ontdekken, in dit geval dus door het bekijken van films via de eigen PC. 

Klanten van Online krijgen via de e-mail bericht hoe ze de films kunnen bekijken of downloaden. Online kiest voor de drie speelfilms vanwege het Nederlandse karakter van de films én Online. 

De films zijn tot en met 12 oktober te bekijken en te downloaden.


Meer informatie en online aanmelden: Online 

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.