Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online en T-Mobile: Internet Uit+Thuis

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sinds kort bieden internetprovider Online en T-Mobile zorgeloos internet, zowel thuis als onderweg, voor 25 euro per maand.

Mobiel internet voor onderweg en razendsnel internet voor thuis (tot 20 Mb/s) worden nu als één handig pakket aangeboden: Internet Uit + Thuis. Het pakket bestaat uit Snel Internet van Online en wordt aangevuld met het Laptop Economy abonnement van T-Mobile. Wie deze abonnementen los bestelt, betaalt maandelijks ruim 42 euro (22,50 + 19,95).

Met Internet Uit + Thuis kunnen klanten overal in Nederland internetten zonder onverwacht hoge kosten. Ze zijn snel en eenvoudig online dankzij de gratis meegeleverde T-Mobile internetstick.

Maarten Stramrood, Commercial Director Online: “De samenwerking van Online en T-Mobile is uniek in de Nederlandse markt. Samen hebben we zowel een mobiel- als vast internet netwerk. Dit maakt het voor ons mogelijk klanten bundelkorting te geven wanneer ze kiezen voor gecombineerde producten. Zo is het voor T-Mobile klanten nu al mogelijk te profiteren van een scherpe korting op de producten van Online. In de nabije toekomst kunnen er nog veel meer aantrekkelijke combinaties verwacht worden.”

Internet Uit + Thuis is verkrijgbaar voor € 24,95 per maand

Zie ook: TOP 5 Mobiel Internet en TOP 5 Internet

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.