Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Online met goedkoop internet aan top

door Jeanet Woldring

Internetprovider Online heeft met Goedkoop internet op een slimme manier de toppositie overgenomen van Het Net. Voor een vaste lage prijs van 12 euro per maand biedt Online een 4 Mb verbinding en heeft daarmee het goedkoopste breedbandpakket van Nederland. De aanbieding geldt exclusief voor Internetten.nl. 

Zoals bericht is KPN begin deze maand gestopt met Het Net, dat zich lange tijd profileerde als 'goedkoopste internetprovider volgens Internetten.nl'. Nu staat Online met Goedkoop internet bovenaan in de TOP 5 >1 Mb. Net als bij Het Net is de lijnhuur niet inbegrepen. Dat wil zeggen wie geen vaste KPN lijn heeft, betaalt het eerste halfjaar 15 euro per maand, daarna 18 euro. Wie Snel internet wil, hoeft er overigens slechts 2 euro per maand bij te doen en krijgt daarvoor een verbinding die (tot) 5x zo snel is. Ook hier geldt een actieaanbieding waarbij het abonnement het eerste kwartaal slechts 10 euro per maand kost.


 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie