Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online met goedkoop internet aan top

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Internetprovider Online heeft met Goedkoop internet op een slimme manier de toppositie overgenomen van Het Net. Voor een vaste lage prijs van 12 euro per maand biedt Online een 4 Mb verbinding en heeft daarmee het goedkoopste breedbandpakket van Nederland. De aanbieding geldt exclusief voor Internetten.nl. 

Zoals bericht is KPN begin deze maand gestopt met Het Net, dat zich lange tijd profileerde als 'goedkoopste internetprovider volgens Internetten.nl'. Nu staat Online met Goedkoop internet bovenaan in de TOP 5 >1 Mb. Net als bij Het Net is de lijnhuur niet inbegrepen. Dat wil zeggen wie geen vaste KPN lijn heeft, betaalt het eerste halfjaar 15 euro per maand, daarna 18 euro. Wie Snel internet wil, hoeft er overigens slechts 2 euro per maand bij te doen en krijgt daarvoor een verbinding die (tot) 5x zo snel is. Ook hier geldt een actieaanbieding waarbij het abonnement het eerste kwartaal slechts 10 euro per maand kost.


 

Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.