Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online.nl vernieuwt app voor buitenshuis tv kijken

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Online.nl is gestart met een nieuwe dienst waarmee je zowel binnens-als buitenshuis opgenomen programma’s kunt terugkijken via smartphone en tablet. Hiermee is Online.nl de eerste aanbieder in Nederland die dit mogelijk maakt. De dienst is beschikbaar via de vernieuwde app.

Interactieve tv nog interactiever

Naast het terugkijken van de opgenomen tv-programma’s maakt de aanbieder het ook mogelijk om via tablet en smartphone overal TV Gemist te bekijken. Daarnaast is de app een volwaardige afstandsbediening en programmagids en biedt het de mogelijkheid om ook buitenshuis herinneringen in te stellen. Ook kun je met één druk op de knop een tv-programma via de smartphone of tablet naar de televisie streamen. 

Verder is de nieuwe app geschikt om favoriete programma’s te delen  via social media. De gelanceerde app is inmiddels gratis verkrijgbaar via de Apple Store en Google Playstore.

Voor wie?

De app is bedoeld voor mensen met een Alles-in-1 abonnement van Online.nl. De dienst waarmee je TV kunt kijken op je smartphone, tablet en PC zit standaard inbegrepen bij de Start, Extra en Power abonnementen van Online.nl.

Alles-in-1 met interactieve tv

Online.nl biedt sinds mei Alles-in-1 pakketten met Interactieve TV en wil zich op de Alles-in-1-markt profileren als aanbieder met scherpe maandprijzen.

Wie is Online.nl?

Online.nl is een merk gebruikt onder licentie door M7 Group. Het Luxemburgse bedrijf, ook eigenaar van CanalDigitaal, nam Online.nl over van T-Mobile. In mei 2014 werden de krachten van Online.nl en CanalDigitaal gebundeld. Het nieuwe Alles-in-1-aanbod van Online.nl combineert snel breedbandinternet met bellen en een breed interactief zenderaanbod.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.