Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online.nl wijzigt bel- en internetabonnement

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Online.nl heeft de belabonnementen aangepast per 21 maart. Vast bellen kostte voorheen 1 euro extra  bij een internet abonnement, en Bellen Vaak 12,50 euro. Nu kosten de belabonnementen standaard vijf euro. Het belabonnement van Online.nl heet nu Hallo Basis en kost vijf euro per maand.

Hallo Basis
Daarbij kan de klant uitbreidingen bestellen, namelijk Hallo Nederland, Hallo Europa en Hallo Wereld. Voor elke uitbreiding is Hallo Basis vereist. Met Hallo Nederland kun je gratis bellen naar vaste nummers in Nederland, met Hallo Europa en Hallo Wereld gratis bellen naar vaste nummers voor een specifieke set landen. Verder is het tarief in Nederland voor bellen naar vast en mobiel aangepast naar 10 cent starttarief en 7,5 cent voor vast en 10 cent voor mobiel.
 
Internet
Gelijktijdig heeft Online twee internetpakketten in prijs gewijzigd. Snel Internet (tot 10 Mbps) is met twee euro in prijs verlaagd tot 19,95 euro per maand. Ultrasnel (tot 50 Mbps) is met twee euro verhoogd tot 29,95 euro. 

Geactualiseerd: vrijdag 29 maart 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.