Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online nu goedkoopste internet van Nederland

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Internetprovider Online biedt vanaf vandaag, 23 augustus, het voordeligste internetabonnement van Nederland. Snel Internet kost het eerste halfjaar een tientje per maand, daarna 24 euro. Daarnaast rekent de aanbieder tijdelijk geen aansluitkosten. De actie loopt tot het einde van het jaar.

Online op 1 in de TOP 5
Online staat nu op de eerste plek in de TOP 5 goedkoopste internetabonnementen en heeft Telfort daarmee van de troon gestoten. Het vergelijkbare product, Telfort Internet Plus stond anderhalf jaar(!)bovenaan op de ranglijst. Niet alleen qua jaarkosten, maar ook wat betreft de Prijssnelheidsscore. Met het actieaanbod van Online is er een eind gekomen aan de toppositie van Telfort ten aanzien van de prijs. Bij Online zijn klanten op jaarbasis iets voordeliger uit.  Wat houdt Online Snel Internet in?
U krijgt een internetverbinding met een snelheid tot 20 Mb/s download en 1 Mb/s upload. Dat betekent snel internet voor de veeleisende internetter, geschikt voor alle gangbare internet toepassingen, zoals mailen, surfen, gamen, gemiste televisieuitzendingen bekijken en snel muziek downloaden. 

Voor mensen die buiten het dekkingsgebied van Online's eigen netwerk wonen, is de maximale downloadsnelheid 8 Mb/s. U kunt dit controleren met behulp van de postcodecheck.

De abonnementskosten zijn inclusief lijnhuur van 120 euro. Het draadloze modem, een Huawei HG655D, is gratis. Ook gratis is een spam- en virusfilter en 1GB online opslagruimte. Kijk hier voor verdere specificaties en meer info.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.