Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online past beltarieven aan per 22 januari

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Op 22 januari past Online een aantal beltarieven aan. Het starttarief voor bellen naar vaste en mobiele nummers gaat omhoog van circa 5 cent -afhankelijk van het abonnement- naar 9,5 cent per gesprek. Naar eigen zeggen blijven de Online beltarieven tot de voordeligste in de markt behoren. 

Eerder liet KPN weten de beltarieven begin volgend jaar aan te passen, waardoor bellen vanuit huis naar een vast nummer evenveel gaat kosten als bellen naar een mobiel nummer. Deze aanpassing doet nogal wat stof opwaaien, zo blijkt ondermeer uit Meldpunt.tv

Gratis naar mobiel 
Online klanten met een Bellen Vaak abonnement kunnen vanaf 22 januari voor 0 cent per minuut bellen naar alle Nederlandse mobiele nummers van T-Mobile, Ben, Simpel en Hyves. U betaalt dan alleen het starttarief van 9,5 cent en belt verder gratis.

Online rondt de kosten per gesprek af op de eerstvolgende hele cent. U betaalt per seconde, dus alleen voor wat u daadwerkelijk verbelt. Hieronder een overzicht van de oude en nieuwe beltarieven vanaf 22 januari 2011. Tarieven in eurocenten.

Gesprekstarieven Online bellen Starttarief
oud/nieuw
Prijs per min.
piek&dal
oud/nieuw
Prijs per min.
weekend&nacht
oud/nieuw
Bellen soms  5,1/9,5  3,5/3,5  3,5/3,5
Bellen Vaak  gratis/gratis  gratis/gratis  gratis/gratis
Telefonie Basis  5/9,5  3,5  gratis
Telefonie Totaal  5/9,5  gratis  gratis

Gesprekstarieven
mobiele nummers
Starttarief
oud/nieuw
Prijs per min.
T-Mobile, Ben, Simpel, Hyves
oud/nieuw
Prijs per min.
andere mobiele nrs.
oud/nieuw
Bellen Soms 5,1/9,5 16,9/16,9  16,9/16,9
Bellen Vaak 5,1/9,5  16,9/gratis  16,9/16,9
Telefonie Basis 5/9,5  16,9  16,9
Telefonie Totaal 5/9,5  16,9  16,9

Wie niet akkoord gaat met deze wijziging, kan het abonnement tot en met 21 januari kosteloos beëindigen.  Overstappen naar het Bellen Vaak abonnement behoort ook tot de mogelijkheden.

Vergelijk (bel)tarieven m.b.v. Belwijzer Internet+Bellen

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.